reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Wszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnym 😊 tam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania 🤭 ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten 😊 samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?
Na prywatnym jest 290 stron póki co 🙂 jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki 🙂 na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.

Na prywatnym jest 290 stron póki co 🙂 jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki 🙂 na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.
Hej, ja się zgłaszam 🙋. Już wcześniej pisałam ale chyba nikt nie zauważył 🤔

Hej, ja się zgłaszam 🙋. Już wcześniej pisałam ale chyba nikt nie zauważył 🤔
Albo nie zauważył, albo administratorka nie zatwierdziła jeszcze jakiejś listy (to trochę trwa, bo ona jest sama jedna na to forum całe) 🙂 ja Cię wpisałam na listę w każdym bądź razie, poczekam jeszcze 1-2 dni, może się jeszcze ktoś zgłosi 🙂

No to chętnie dołączę 😊 dzięki za info 🤭

Wszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnym 😊 tam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania 🤭 ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten 😊 samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?
Ja pracuje cały czas😅😅 jutro mam połówkowe 19+3 , niestety muszę pociągiem jechać do pobudka o świcie 😅😅 córcia tez raz sporo się rusza i następują leniwe dni 😉

Ja pracuje cały czas😅😅 jutro mam połówkowe 19+3 , niestety muszę pociągiem jechać do pobudka o świcie 😅😅 córcia tez raz sporo się rusza i następują leniwe dni 😉
Ja jutro 17tc, ale jeszcze nie czuje ruchów 😬 czasami mi coś tam się przesunie albo "zabulgota" ale nie wiadomo czy to mała czy kanapka 😂

reklama
Do góry