reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Wszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnym tam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?Hej co tu taka cisza Dziewczyny jak samopoczucie??
Na prywatnym jest 290 stron póki co jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.Wszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnym tam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?
Hej, ja się zgłaszam . Już wcześniej pisałam ale chyba nikt nie zauważyłNa prywatnym jest 290 stron póki co jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.
Albo nie zauważył, albo administratorka nie zatwierdziła jeszcze jakiejś listy (to trochę trwa, bo ona jest sama jedna na to forum całe) ja Cię wpisałam na listę w każdym bądź razie, poczekam jeszcze 1-2 dni, może się jeszcze ktoś zgłosiHej, ja się zgłaszam . Już wcześniej pisałam ale chyba nikt nie zauważył
asia.joanna
No to chętnie dołączę dzięki za infoNa prywatnym jest 290 stron póki co jeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.
Szałwia
Ja pracuje cały czas jutro mam połówkowe 19+3 , niestety muszę pociągiem jechać do pobudka o świcie córcia tez raz sporo się rusza i następują leniwe dniWszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnym tam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?
asia.joanna
Ja jutro 17tc, ale jeszcze nie czuje ruchów czasami mi coś tam się przesunie albo "zabulgota" ale nie wiadomo czy to mała czy kanapkaJa pracuje cały czas jutro mam połówkowe 19+3 , niestety muszę pociągiem jechać do pobudka o świcie córcia tez raz sporo się rusza i następują leniwe dni
Ja dziś mam równy 20 tydzień i wczoraj wieczorem były takie fikołki w brzuchu, że szokJa jutro 17tc, ale jeszcze nie czuje ruchów czasami mi coś tam się przesunie albo "zabulgota" ale nie wiadomo czy to mała czy kanapka
reklama