reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Cześć dziewczyny
Ja mam 18 tydzien i 3 dni .
Wczoraj poczułam pierwsze ruchy zaraz po zjedzeniu czekolady:)
Chyba maluch lubi ja tak bardzo jak ja hahaha
Słuchajcie mam taki problem od paru tygodni cierpię na bezsenność. Chodzę spać zaraz o 21.00 i zasypiam migiem. Budzę się codziennie miedzu 1 A 3 w nocy. I najczęściej już nie mogę zasnąć. Dzisiaj jest kolejny dzień i już jestem wykończona. Normalnie jeszcze pracuje i zaczynam już mieć kryzys.
Też tak macie? Nie mam żadnych stresów więc niczego w nosy nie analizuje :)
Ja dziś tak miałam - poszłam spać po 21, po 1 się obudziłam na siku i zasnęłam potem o 4. Męczy też mnie to strasznie (na szczęście nie co noc) bo ja nigdy problemów ze spaniem nie miałam, zawsze głowa do poduszki i dosłownie za 30s spałam. Jak idę spać koło 24 to nie ma wtedy nocnej pobudki.

reklama
Cześć dziewczyny
Ja mam 18 tydzien i 3 dni .
Wczoraj poczułam pierwsze ruchy zaraz po zjedzeniu czekolady:)
Chyba maluch lubi ja tak bardzo jak ja hahaha
Słuchajcie mam taki problem od paru tygodni cierpię na bezsenność. Chodzę spać zaraz o 21.00 i zasypiam migiem. Budzę się codziennie miedzu 1 A 3 w nocy. I najczęściej już nie mogę zasnąć. Dzisiaj jest kolejny dzień i już jestem wykończona. Normalnie jeszcze pracuje i zaczynam już mieć kryzys.
Też tak macie? Nie mam żadnych stresów więc niczego w nosy nie analizuje :)
Ja też mam problem ze snem. Szybko usypiam a w nocy się budzę i przewracam z boku na bok 🥴. Aż mąż się ostatnio pytał czy skończyłam się w końcu układać w łóżku bo tak się kręciłam. A rano do pracy niewyspana lezę 🥴
U mnie dopiero 16+3 i też bym chciała poczuć jakieś ruchy ❤️. Czułabym się pewniej❤️

Ja nie tyle, ze się budzę, czy potem jeszcze kręcę, ale gdy w końcu zasnę to śnią mi się takie głupoty 🙉o erotykach nie wspomnę 🙈😅🤣i to wszystko takie realnee

Ja też mam problem ze snem. Szybko usypiam a w nocy się budzę i przewracam z boku na bok 🥴. Aż mąż się ostatnio pytał czy skończyłam się w końcu układać w łóżku bo tak się kręciłam. A rano do pracy niewyspana lezę 🥴
U mnie dopiero 16+3 i też bym chciała poczuć jakieś ruchy ❤️. Czułabym się pewniej❤️
Ojj ja też bym chciała ❤️ my 17+2 i też nic nie czuje. Lekarz powiedział, że nie ma reguły, mogę poczuć nawet w 20tc 🙄 chciałabym już 😂

Ojj ja też bym chciała ❤️ my 17+2 i też nic nie czuje. Lekarz powiedział, że nie ma reguły, mogę poczuć nawet w 20tc 🙄 chciałabym już 😂
To zaraz będziesz miała połówkowe ❤️. Ja mam na początku października i oczywiście sram po gaciorach 🥴
Wczoraj widziałam na żywo mój wózek marzeń 😍. Siedziałam w aucie i jakaś dziewczyna akurat przechodziła. Gapilam się na niego jak sroka w gnat, ale bałam się zagadać 😜
Myślę, że połówkowe to będzie taki przełom i może w końcu coś kupię dla dzidziola. Wiesz, że nie mam jeszcze ani jednej rzeczy 🤔
A ty masz już coś?

To zaraz będziesz miała połówkowe ❤️. Ja mam na początku października i oczywiście sram po gaciorach 🥴
Wczoraj widziałam na żywo mój wózek marzeń 😍. Siedziałam w aucie i jakaś dziewczyna akurat przechodziła. Gapilam się na niego jak sroka w gnat, ale bałam się zagadać 😜
Myślę, że połówkowe to będzie taki przełom i może w końcu coś kupię dla dzidziola. Wiesz, że nie mam jeszcze ani jednej rzeczy 🤔
A ty masz już coś?
Ja już dziś 20+3, liczyłam wczoraj ubranka dla okruszka i mam 44 sztuki ciuszków 🤣 ale żadnych grubszych zakupów nie robiłam. Jeszcze 🤣 napewno będzie wszystko dobrze, nie stresuj się niepotrzebnie 🙂

Portfel będzie płakał i wychodził ze sklepu sam, pusty w środku 🤣
Ale też nie mogę się doczekać aż pojedziemy oglądać i kupić wózek 🙂 a ten Twój wózek to co za model?
😂😂😂
Na razie dopiero się rozglądałam po internecie, czy jest coś co mi się spodoba. Siostra chciała mi sprzedać swój i musiałam się zorientować czy są ładniejsze od jej wózka 😜. Ja się kompletnie na tym nie znam, ale zakochałam się w Junama Diamont, czarny że złotym😍. Może jeszcze coś innego wpadnie w oko ale byłam w szoku, że mogę tak bardzo zainteresować się jakimś wózkiem 😜. Mnie nigdy takie sprawy nie interesowały 😜. Jak to mówią, łapie mnie odpieluszkowe zapalenie mózgu 😂

reklama
😂😂😂
Na razie dopiero się rozglądałam po internecie, czy jest coś co mi się spodoba. Siostra chciała mi sprzedać swój i musiałam się zorientować czy są ładniejsze od jej wózka 😜. Ja się kompletnie na tym nie znam, ale zakochałam się w Junama Diamont, czarny że złotym😍. Może jeszcze coś innego wpadnie w oko ale byłam w szoku, że mogę tak bardzo zainteresować się jakimś wózkiem 😜. Mnie nigdy takie sprawy nie interesowały 😜. Jak to mówią, łapie mnie odpieluszkowe zapalenie mózgu 😂
Mi też się podoba czarny wózek 🤣 są 3 opcje - dodatki w kolorze złota, srebra lub rose gold (nie wiem na jaki się zdecydujemy), ale mężowi na szczęście też się spodobał 🙂 mnie też zbytnio nie interesowały, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nie ma dnia, żebym nie była na h&m kids, zalando kids, mamissima, dobre liski, la milou i przeglądam i przeglądam 😬 to mnie to pieluszkowe zapalenie mózgu chyba też już dopadło 😎

Do góry