reklama
Ja plamiłam w weekend I wczoraj miałam nadprogramowa wizytę.Dwa tygodnie temu jeszcze była fasolka a wczoraj był malutki fikający człowieczek.Ehh w piątek wizyta, już bym chciała żeby była jutro mam nadzieję że od ostatniej trzy tygodnie temu zmieniło się coś tylko na korzyść Dzisiaj zaczynam 10 tydzień.
_white_wall
Fanka BB :)
ja mam wizytę jutro z rana i już mnie stres łapie, bo przecież przez te ponad 3 tyg wiele może się zmienić [emoji1784]
jutro u mnie już 13+2, ale z usg ostatnio ciąża była 2 dni młodsza
mam nadzieję, że po wszystkim będę miała do przekazania same dobre wieści, trzymajcie kciuki [emoji4]
mam nadzieję, że po wszystkim będę miała do przekazania same dobre wieści, trzymajcie kciuki [emoji4]
Lusia04
Moderator
Kochana lista wyslana w piątek do Administratorki napisała że do niedzieli zrobi nam nie wiem ile jest z tym pracy ale napewno będziemy mieća jak tam nasz prywatny wątek? bo widzę, że marcówki juz się przenoszą na prywatny a u nas cisza
Hej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.
Lusia04
Moderator
To o której jutro trzymać kciuki? Napewno zadziała ta zasada i będzie szyjka długa aż do poroduHej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.
agabaj92
ja mam wizytę jutro z rana i już mnie stres łapie, bo przecież przez te ponad 3 tyg wiele może się zmienić [emoji1784]
Gratulacje zdania egzaminuHej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu[emoji1] W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.
Oooo to już jest na 3 co jutro wizytujemy. Ja również mam wizytę z rana.
Na szczęście rano, 9:00.To o której jutro trzymać kciuki? Napewno zadziała ta zasada i będzie szyjka długa aż do porodu
Dziękuję Czyli jutro dzień wizyt.Gratulacje zdania egzaminu
reklama
*Ula*
I ja! i ja! Ale dopiero po 17. Umrę z nerwów do tego czasu.Gratulacje zdania egzaminu