reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ehh w piątek wizyta, już bym chciała żeby była jutro 😍 mam nadzieję że od ostatniej trzy tygodnie temu zmieniło się coś tylko na korzyść 🙏 Dzisiaj zaczynam 10 tydzień.
Ja plamiłam w weekend I wczoraj miałam nadprogramowa wizytę.Dwa tygodnie temu jeszcze była fasolka a wczoraj był malutki fikający człowieczek.🥰

ja mam wizytę jutro z rana i już mnie stres łapie, bo przecież przez te ponad 3 tyg wiele może się zmienić [emoji1784]
jutro u mnie już 13+2, ale z usg ostatnio ciąża była 2 dni młodsza
mam nadzieję, że po wszystkim będę miała do przekazania same dobre wieści, trzymajcie kciuki [emoji4]

a jak tam nasz prywatny wątek? bo widzę, że marcówki juz się przenoszą na prywatny a u nas cisza
emoji2.png
Kochana lista wyslana w piątek do Administratorki napisała że do niedzieli zrobi nam 😊nie wiem ile jest z tym pracy 😊 ale napewno będziemy mieć 😊

Hej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu😄 W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.

Hej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu😄 W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.
To o której jutro trzymać kciuki? Napewno zadziała ta zasada i będzie szyjka długa aż do porodu 😊

ja mam wizytę jutro z rana i już mnie stres łapie, bo przecież przez te ponad 3 tyg wiele może się zmienić [emoji1784]
jutro u mnie już 13+2, ale z usg ostatnio ciąża była 2 dni młodsza
mam nadzieję, że po wszystkim będę miała do przekazania same dobre wieści, trzymajcie kciuki [emoji4]
Hej! Zdałam egzamin, o którym pisałam parę dni temu[emoji1] W końcu mogę odetchnąć, przynajmniej w tej kwestii. Jutro mam wizytę u gin. Trochę się stresuję, bo w pierwszej ciąży skracała mi się szyjka i czekam jak będzie teraz. Mam nadzieję, że zadziała tu zasada, że każda ciąża jest inna.
Gratulacje zdania egzaminu

Oooo to już jest na 3 co jutro wizytujemy. Ja również mam wizytę z rana.

reklama
Do góry