Ja_niagara
Fanka BB :)
Bardzo, bardzo mi przykro trzymaj się!Cześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo, bardzo mi przykro trzymaj się!Cześć. Chcialam się z Wami pożegnac. U mnie się nie udało. Serduszko przestało bić. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych cudów.
I ja! i ja! [emoji846] Ale dopiero po 17. Umrę z nerwów do tego czasu. [emoji6]
Ja również następna środa wizytaJa dopiero w środę następną więc zniosę jajo do tego czasu. W weekend jedziemy do rodziców, zaległy weekend bo mieliśmy już jechać w ten poprzedni, to wezmę od bratowej detektor tętna, to mzoe troszkę mnie uspokoi
ja też zamówiłam detektor tętna, dla mojego własnego spokojuJa dopiero w środę następną więc zniosę jajo do tego czasu. W weekend jedziemy do rodziców, zaległy weekend bo mieliśmy już jechać w ten poprzedni, to wezmę od bratowej detektor tętna, to mzoe troszkę mnie uspokoi