reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Na co macie zachcianki?
U mnie rządzi nabiał, pomidory, rzodkiewka, szczypiorek i cebula. Caprese jem w kółko [emoji2] Mozzarella i serek wiejski w lodówce na full [emoji2]
dziewczyny ja od 3 dni jem ogórki korniszne [emoji2356] zjadłam juz dwa słoiki, a do tego chipsy salt&vinegar
wiem że ocet tak nie bardzo wiem ciąży, ale no tylko na to mam mega ochotę [emoji55] pewnie ta faza niedługo przejdzie, ciekwe co będzie następne

dziewczyny ja od 3 dni jem ogórki korniszne [emoji2356] zjadłam juz dwa słoiki, a do tego chipsy salt&vinegar
wiem że ocet tak nie bardzo wiem ciąży, ale no tylko na to mam mega ochotę [emoji55] pewnie ta faza niedługo przejdzie, ciekwe co będzie następne
A jak Twoje mdłości? Ustępują?

A ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli😐
Będzie dobrze 😊
O widzę że już lepiej u Ciebie przyswaja już coś organizm.

reklama
A ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli[emoji52]
daj znać po wizycie, trzymam kciuki [emoji847]
A jak Twoje mdłości? Ustępują?
biorę tabletki, nawet nie chce się znowu testować jak to zrobiłam w piątek (i wymiotowałam po wszystkim przez 2 dni+ trzeciego trochę [emoji2296]),, ale mam nadzieję że ustąpią, zbliża się 13tydz, zobaczymy jak to będzie [emoji4]

Do góry