reklama
Lusia04
Moderator
Ok to już mamy chętna zapisujeJa mogę odnośnie bycia moderatorem
_white_wall
Fanka BB :)
dziewczyny ja od 3 dni jem ogórki korniszne [emoji2356] zjadłam juz dwa słoiki, a do tego chipsy salt&vinegarNa co macie zachcianki?
U mnie rządzi nabiał, pomidory, rzodkiewka, szczypiorek i cebula. Caprese jem w kółko [emoji2] Mozzarella i serek wiejski w lodówce na full [emoji2]
wiem że ocet tak nie bardzo wiem ciąży, ale no tylko na to mam mega ochotę [emoji55] pewnie ta faza niedługo przejdzie, ciekwe co będzie następne
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
A jak Twoje mdłości? Ustępują?dziewczyny ja od 3 dni jem ogórki korniszne [emoji2356] zjadłam juz dwa słoiki, a do tego chipsy salt&vinegar
wiem że ocet tak nie bardzo wiem ciąży, ale no tylko na to mam mega ochotę [emoji55] pewnie ta faza niedługo przejdzie, ciekwe co będzie następne
Daj znać poA ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli
Lusia04
Moderator
Będzie dobrzeA ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli
O widzę że już lepiej u Ciebie przyswaja już coś organizm.dziewczyny ja od 3 dni jem ogórki korniszne [emoji2356] zjadłam juz dwa słoiki, a do tego chipsy salt&vinegar
wiola0904
Będzie dobrze kochana! Pięknego obrazu usgA ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli
Daj znać po koniecznieA ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli
reklama
_white_wall
daj znać po wizycie, trzymam kciuki [emoji847]A ja właśnie siedzę pod gabinetem, po trzech tygodniach mam kolejną wizytę u ginekologa. Głowa nie dość że mnie ze stresu okropnie boli to i tak gorsze są w niej te czarne mysli[emoji52]
biorę tabletki, nawet nie chce się znowu testować jak to zrobiłam w piątek (i wymiotowałam po wszystkim przez 2 dni+ trzeciego trochę [emoji2296]),, ale mam nadzieję że ustąpią, zbliża się 13tydz, zobaczymy jak to będzie [emoji4]A jak Twoje mdłości? Ustępują?