Gosia Rumi
Fanka BB :)
Fasolkowooo jaki pięęęękny profil! Cudoooowne foty! I najwazniejsze ze wszystko dobrze Wyśmienite wieści Ale fajnie Odpoczywajcie spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ja, dawno się nie odzywałam, urlop potem powrót do pracy i cały czas nadrabiam czytanie wątku@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Klaudia.dz458 @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999
Jak kogoś nie ma a chciałby być na zamkniętym wątku to niech napisze. Listę będę wysyłać do Administratorki 23.07
A ja po migdałach mam zgagę właśnie, co jest dziwne bo migdały są zasadowe, a mleko pomaga mi na 5 minut a później jest jeszcze gorzej. Pomaga mi sok z surowej nie kiszonej kapusty, ale w smaku jest ble.Mozzarella i nabiał u mnie również plus pomidorki, reszta to wszystko co słodkie, a całe życie słodyczy nie lubiłam, był tydzień, że siostra musiała przywozić mi gofra z bitą śmietana codziennie , skończyło się (wcinanie wszystkiego) na pogotowiu o 1 w nocy wielkim bólem w klatce piersiowej. Serio, myślałam, że mam stan przedzawałowy, ból okropny. Zrobili ekg, zmierzyli ciśnienie, pobrali krew, wszystko wzorcowe. I wtedy lekarz oznajmił... Zgaga ciążowa... jak taka mocna to na dziewczynkę . Dwie noce spalam na siedząco, migdały i zimne mleko polecam wszystkim działają cuda
U mnie też ale juz nie mam napadow głodu. Na razieNa co macie zachcianki?
U mnie rządzi nabiał, pomidory, rzodkiewka, szczypiorek i cebula. Caprese jem w kółko Mozzarella i serek wiejski w lodówce na full
Ja tez 2kg szok w poprzedniej ciazy nie miałam jeszcze nic no ale nie wpierdzielalam takŻyczę Ci powrotu do normalności. W zeszłej ciąży nie zaznałam spokoju od mdłości a za to teraz w ogóle. Co ma plusy i minusy. W zeszłej przytyłam 5 kg a teraz pewnie 15 bo już dwa do przodu
Może jeszcze do soboty mu przejdzieU mnie też ale juz nie mam napadow głodu. Na razie
Choć oczywiście dalej pichce
Ja tez 2kg szok w poprzedniej ciazy nie miałam jeszcze nic no ale nie wpierdzielalam tak
Dzięki Wiola. dziewczyny. Moze sie uda a jak nie to wbijam do kolezanki na ten czas bo tez bedzie sama.
Pechol jak nic
Nie pamiętam kiedy najmlodszy byl chory. 1.5 roku temu jakos. A tu teraz akurat ehhh
Dobrze ze mąż bagaży nie kupował
Ogolnie dobrze sie czuje. Odrywac się zaczęło. Apetyt dopisuje. Tylko kayar leci a wiem jakie to ma etapy. Wiec No zobaczymyMoże jeszcze do soboty mu przejdzie