Kochana stanę trochę w obronie tego lekarza, piszesz o nim, że pójdziesz do kogoś bardziej kompetentnego- to co jak tutaj opisujesz z USG jest naprawdę niespotykanym przypadkiem, więc może on faktycznie nie miał styczności nigdy z czymś takim i byłabym ostrożna z takimi osadami. Oczywiście idź do innego lekarza też, zawsze to będzie inne spojrzenie i opinia. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeWyszły na USG 3 zarodki z czego 1 był obumarły i był gdzieś z boku, a do powstała jakaś przegroda z płynem. Z drugiej strony były chyba dwa zarodki jeden żywy z akcją serca wiek zgodny z miesiączką, drugi chyba młodszy o 5 dni bez akcji serca i lekarz nie miał pewności czy nie są one że sobą złączone. Generalnie powiedział, że tam zadziałało się coś dziwnego i że on takie rzeczy pierwszy raz w życiu na oczy widzi, że za jednym razem zadziało się bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy. Idę do niego żeby zrobić USG bo jednak najlepiej oceni różnice między tym co jest a tym co było. Z wynikami pójdę już do lekarza bardziej kompetentnego z większym doświadczeniem o ile będzie z czym iść bo nie wiem czego się spodziewać...
reklama
Sojka
Fanka BB :)
Pisząc o kompetencjach miałam na myśli lekarza bardziej doświadczonego w niestandardowych wynikach. Generalnie nie mam do niego pretensji że nie wie o co chodzi. Nie każdy musi się specjalizować w skomplikowanych ciążach. Dzięki za dobre słowo :-)Kochana stanę trochę w obronie tego lekarza, piszesz o nim, że pójdziesz do kogoś bardziej kompetentnego- to co jak tutaj opisujesz z USG jest naprawdę niespotykanym przypadkiem, więc może on faktycznie nie miał styczności nigdy z czymś takim i byłabym ostrożna z takimi osadami. Oczywiście idź do innego lekarza też, zawsze to będzie inne spojrzenie i opinia. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Sojka o której masz wizytę?
Sojka
Między 17 a 19 jestem zapisana dodatkowo bo nie było terminu więc nie wiem o której mnie lekarz poprosi do gabinetu.Sojka o której masz wizytę?
Życzę Ci, żeby dziś pokazał się akcja serca. Wierze w cuda i opatrzność Bożą…Wyszły na USG 3 zarodki z czego 1 był obumarły i był gdzieś z boku, a do powstała jakaś przegroda z płynem. Z drugiej strony były chyba dwa zarodki jeden żywy z akcją serca wiek zgodny z miesiączką, drugi chyba młodszy o 5 dni bez akcji serca i lekarz nie miał pewności czy nie są one że sobą złączone. Generalnie powiedział, że tam zadziałało się coś dziwnego i że on takie rzeczy pierwszy raz w życiu na oczy widzi, że za jednym razem zadziało się bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy. Idę do niego żeby zrobić USG bo jednak najlepiej oceni różnice między tym co jest a tym co było. Z wynikami pójdę już do lekarza bardziej kompetentnego z większym doświadczeniem o ile będzie z czym iść bo nie wiem czego się spodziewać...
Nulina
Będę trzymać kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyłoMiędzy 17 a 19 jestem zapisana dodatkowo bo nie było terminu więc nie wiem o której mnie lekarz poprosi do gabinetu.
Sojka
Szczerze mówiąc to najbardziej liczę na to że ten jeden najsilniejszy zarodek przetrwał, że jest zdrowy i silny i prawidłowo się rozwija. To dałoby mi najwięcej spokoju.Życzę Ci, żeby dziś pokazał się akcja serca. Wierze w cuda i opatrzność Bożą…
Ja_niagara
Cześć Dziewczyny, trochę Was podczytuje, ale totalnie nie nadążam i nie ogarniam dzieciaki maja wakacje, sajgon w domu, a jeszcze muszę nas spakować na dwa tygodnie wiec mam ręce pełne roboty może wieczorem siądę i poczytam co tam naskrobałyście
Z ciążowych rzeczy, odebrałam dzisiaj wyniki krwi a popołudniu mam wizytę u gina, zobaczę groszka
Z ciążowych rzeczy, odebrałam dzisiaj wyniki krwi a popołudniu mam wizytę u gina, zobaczę groszka
reklama
Gosia Rumi
Sojka późno ta wizyta. Wyobrażam sobie jak bardzo musisz być niespokojna i niecierpliwa do tego czasu. Ale to już za kilka godzin. Wszystkie razem z Tobą z niecierpliwoscią czekamy na serduszko albo 2 serduszka Może jeszcze ten mniejszy Maluszek się rozwinął Mam nadzieję że okaże się że siedzą tam 2 zdrowe silne Dzidzie.