Ja miałam 177 i lekarz powiedział że w porządku. Chodziło tylko o ilość uderzeń na min. czy jeszcze coś go zaniepokoiło że dał skierowanie?Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
reklama
Można leżeć jak się chce.Dziewczyny, które były już w ciąży. Czy można leżeć na prawym boku w ciąży? Słyszałam że nie, wiecie może dlaczego?
FitMum
Fanka BB :)
No to sie ciesze. Widocznie tak miało być i wiele rzeczy nie dzieje sie bez powoduProfesor Nicolaides to specjalista od medycyny płodowej. Opracował wiele metod stosowanych obecnie badań prenatalnych. Bardzo dobrze wygląda doświadczenie tego lekarza i ma certyfikat także super trafiłaś.
Naogladalam sie usg zagranicznych i na tym etapie bywa taka duza a potem zwalnia no to jak to jest?Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
Tez miałam 170 cos u ktoregos ale nie przywiazywalam do tego wagi
Zrób badania na anemie może?
Trzymam kciuki sonka ja Niagara
FitMum
wiola0904
Można leżeć w bardziej zaawansowanej ciąży zalecane jest leżenie na lewym boku, z racji, że zwiększa sie wtedy ilość krwi i składników odżywczych dostarczanych do łożyska ale mowa tu o zaawansowanej ciąży. Póki co, można spać nawet na stojącoDziewczyny, które były już w ciąży. Czy można leżeć na prawym boku w ciąży? Słyszałam że nie, wiecie może dlaczego?
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
8+6Który to tydzień?
Lusia04
Moderator
Też tyle bilo serduszko mojej córeczki na początku ciąży później zwolniło do 130 ale to chyba po 20 TC.Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
Kiedyś mówili że wtedy zły przepływ jest. Ale chyba już obalili mit ten.Dziewczyny, które były już w ciąży. Czy można leżeć na prawym boku w ciąży? Słyszałam że nie, wiecie może dlaczego?
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Pocieszyłyście mnie. Mam 185 uderzeń na min i powiedział że za dużo