reklama
Sojka
Fanka BB :)
Dzięki, naprawdę dałyście mi bardzo dużo siły na dzisiaj!!! Ostatni tydzień to wieczność, mam nadzieję że ten strach i niepewność nie będą się ciągnąć przez całą ciążę tylko że dzisiaj się okaże że wszystko jest ok. No ale też czytałam sporo różnych historii i nie wszystko się kończy dobrze... Pytanie czy padnie na mnie czy nie...Sojka późno ta wizyta. Wyobrażam sobie jak bardzo musisz być niespokojna i niecierpliwa do tego czasu. Ale to już za kilka godzin. Wszystkie razem z Tobą z niecierpliwoscią czekamy na serduszko albo 2 serduszka Może jeszcze ten mniejszy Maluszek się rozwinął Mam nadzieję że okaże się że siedzą tam 2 zdrowe silne Dzidzie.
wiola0904
Chyba się. Z moim synkiem umówiła. My wlansie wróciliśmy od pediatry. Osłuchowo czysty, gardło czyste. Musi być jakaś wirusowkaHej, mocne kciuki za dzisiejsze wizyty :*
U mnie jakoś leci dzień za dniem, córka od niedzieli coś goraczkuje. A tak to czekam na prenatalne
Lusia04
Moderator
Tego nikt nigdy nie jest pewny czy jego ciąża dorwa szczęśliwego zakończenia. Życzę Ci żeby przyjal o tej 17 żebyś nie musiała dużej czekaćDzięki, naprawdę dałyście mi bardzo dużo siły na dzisiaj!!! Ostatni tydzień to wieczność, mam nadzieję że ten strach i niepewność nie będą się ciągnąć przez całą ciążę tylko że dzisiaj się okaże że wszystko jest ok. No ale też czytałam sporo różnych historii i nie wszystko się kończy dobrze... Pytanie czy padnie na mnie czy nie...
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
gaga92
Ja byłam wczoraj i stwierdziła wirusowe zapalenie gardłaChyba się. Z moim synkiem umówiła. My wlansie wróciliśmy od pediatry. Osłuchowo czysty, gardło czyste. Musi być jakaś wirusowka
To ciekawe. Ja miałam 178 i mój dr powiedział że ok...Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
Który to tydzień?Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...
wiola0904
Zdrówka dla córeczkiJa byłam wczoraj i stwierdziła wirusowe zapalenie gardła
reklama
Za dużo uderzeń? Moja znajoma miała 180 i było okej.Wyszłam właśnie od lekarza... Niby ok, ale jednak.. Nieprawidłowa czynność płodu. 185 uderzeń na min. Dostałam skierowanie do poradni genetycznej. I już zaczęłam się martwić...