reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Wyszły na USG 3 zarodki z czego 1 był obumarły i był gdzieś z boku, a do powstała jakaś przegroda z płynem. Z drugiej strony były chyba dwa zarodki jeden żywy z akcją serca wiek zgodny z miesiączką, drugi chyba młodszy o 5 dni bez akcji serca i lekarz nie miał pewności czy nie są one że sobą złączone. Generalnie powiedział, że tam zadziałało się coś dziwnego i że on takie rzeczy pierwszy raz w życiu na oczy widzi, że za jednym razem zadziało się bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy. Idę do niego żeby zrobić USG bo jednak najlepiej oceni różnice między tym co jest a tym co było. Z wynikami pójdę już do lekarza bardziej kompetentnego z większym doświadczeniem o ile będzie z czym iść bo nie wiem czego się spodziewać...
Kochana stanę trochę w obronie tego lekarza, piszesz o nim, że pójdziesz do kogoś bardziej kompetentnego- to co jak tutaj opisujesz z USG jest naprawdę niespotykanym przypadkiem, więc może on faktycznie nie miał styczności nigdy z czymś takim i byłabym ostrożna z takimi osadami. Oczywiście idź do innego lekarza też, zawsze to będzie inne spojrzenie i opinia. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤️

reklama
Kochana stanę trochę w obronie tego lekarza, piszesz o nim, że pójdziesz do kogoś bardziej kompetentnego- to co jak tutaj opisujesz z USG jest naprawdę niespotykanym przypadkiem, więc może on faktycznie nie miał styczności nigdy z czymś takim i byłabym ostrożna z takimi osadami. Oczywiście idź do innego lekarza też, zawsze to będzie inne spojrzenie i opinia. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ❤️
Pisząc o kompetencjach miałam na myśli lekarza bardziej doświadczonego w niestandardowych wynikach. Generalnie nie mam do niego pretensji że nie wie o co chodzi. Nie każdy musi się specjalizować w skomplikowanych ciążach. Dzięki za dobre słowo :-)

Wyszły na USG 3 zarodki z czego 1 był obumarły i był gdzieś z boku, a do powstała jakaś przegroda z płynem. Z drugiej strony były chyba dwa zarodki jeden żywy z akcją serca wiek zgodny z miesiączką, drugi chyba młodszy o 5 dni bez akcji serca i lekarz nie miał pewności czy nie są one że sobą złączone. Generalnie powiedział, że tam zadziałało się coś dziwnego i że on takie rzeczy pierwszy raz w życiu na oczy widzi, że za jednym razem zadziało się bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy. Idę do niego żeby zrobić USG bo jednak najlepiej oceni różnice między tym co jest a tym co było. Z wynikami pójdę już do lekarza bardziej kompetentnego z większym doświadczeniem o ile będzie z czym iść bo nie wiem czego się spodziewać...
Życzę Ci, żeby dziś pokazał się akcja serca. Wierze w cuda i opatrzność Bożą…

Cześć Dziewczyny, trochę Was podczytuje, ale totalnie nie nadążam i nie ogarniam 🙈 dzieciaki maja wakacje, sajgon w domu, a jeszcze muszę nas spakować na dwa tygodnie wiec mam ręce pełne roboty 😬 może wieczorem siądę i poczytam co tam naskrobałyście 😅

Z ciążowych rzeczy, odebrałam dzisiaj wyniki krwi a popołudniu mam wizytę u gina, zobaczę groszka 🥰

reklama
Sojka późno ta wizyta. Wyobrażam sobie jak bardzo musisz być niespokojna i niecierpliwa do tego czasu. Ale to już za kilka godzin. Wszystkie razem z Tobą z niecierpliwoscią czekamy na serduszko albo 2 serduszka 💖💖 Może jeszcze ten mniejszy Maluszek się rozwinął ✊🍀 Mam nadzieję że okaże się że siedzą tam 2 zdrowe silne Dzidzie.

Do góry