reklama
Powodzenia ❣Hej dziewczyny, ja dzisiaj idę na USG kontrolne bo poprzednio tydzień temu wyszło źle... Spać nie mogę, bardzo się denerwuję i nie mogę opanować tych nerwów... Trzymajcie za mnie kciuki, niestety nic więcej nie da się zrobić
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Sojka, daj znać po wizycie
U
Gość
Trzymam kciuki i wysyłam Ci wielkie
U
Gość
W moczu znowu mam erytrocyty i liczne moczany, czytam że to może świadczyć o słabym nawodnieniu organizmu.. Przez te wymioty chyba może tak być
Przypomnisz co wyszło nie tak na tamtym usg?Dziewczyny bardzo dziękuję! Jesteście cudowne Po wizycie dam znać, mam ogromną nadzieję, że będą to dobre wieści...
Wydaje mi się, że były 3 zarodki odgrodzone jakimiś przegrodami, z czego serce biło u 1, a lekarz przypuszczał, że ten u którego biło serce jest z 2 połączony. Jeśli coś pomyliłam, to przepraszam Sojka.Przypomnisz co wyszło nie tak na tamtym usg?
Sojka
Fanka BB :)
Wyszły na USG 3 zarodki z czego 1 był obumarły i był gdzieś z boku, a do powstała jakaś przegroda z płynem. Z drugiej strony były chyba dwa zarodki jeden żywy z akcją serca wiek zgodny z miesiączką, drugi chyba młodszy o 5 dni bez akcji serca i lekarz nie miał pewności czy nie są one że sobą złączone. Generalnie powiedział, że tam zadziałało się coś dziwnego i że on takie rzeczy pierwszy raz w życiu na oczy widzi, że za jednym razem zadziało się bardzo dużo różnych dziwnych rzeczy. Idę do niego żeby zrobić USG bo jednak najlepiej oceni różnice między tym co jest a tym co było. Z wynikami pójdę już do lekarza bardziej kompetentnego z większym doświadczeniem o ile będzie z czym iść bo nie wiem czego się spodziewać...Przypomnisz co wyszło nie tak na tamtym usg?
reklama
Sojka
Fanka BB :)
Dokładnie tak, masz dobrą pamięć :-)Wydaje mi się, że były 3 zarodki odgrodzone jakimiś przegrodami, z czego serce biło u 1, a lekarz przypuszczał, że ten u którego biło serce jest z 2 połączony. Jeśli coś pomyliłam, to przepraszam Sojka.