reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

dokładnie Cię rozumiem, też mam pakiet w luxmedzie i robię tam tylko i wyłącznie badania z krwi... Do ginekologa chodzę prywatnie bo to co się dzieje z ginekologia w luxmedzie to śmiech na sali.
Ja mam cudownego lekarza w luxmed 😍 przyjmuje rownież prywatnie, ale poszłam do niego ze względu na opinie na znanym lekarzu. Cud nie lekarz! Zawsze pyta jak sie czuje, pomaga zejść z fotela czy usg. Mega empatyczny, zabawny i z ogromna wiedza. Ale fakt, to jeden jedyny w luxmed 😁 aczkolwiek ciesze sie, ze moge skorzystać z pakietu

reklama
A masz jakieś wskazania do bezpłatnych w skierowaniu zaznaczone? Czy sam wymyśla powód? Bo może oprócz skończonych 35 lat coś jeszcze by dopisał chce mieć prwność że na pewno nie zapłacę. A ten lekarz chodzisz prywatnie czy na NFZ ?
Mam wpisane podejrzenie złej przezierności karkowej. Prywatnie chodzę 😊
A co takie skierowanie daje? Bo nie skończyłam jeszcze 35 r.ż. Więc tak czy siak muszę to robić prywatnie i odplatnie. Za tydzień mam jeszcze standardowa wizytę kontrolna a będzie 10+1 to dopytam jak to wygląda. Na pierwszej wizycie wpisał mi pappe lub nifty w zaleceniach i nic wiecej.
Ja mam 28 lat i dostałam skierowanie wymyslil sobie że widzi jakąś nieprawidłowość.

Ja mam cudownego lekarza w luxmed 😍 przyjmuje rownież prywatnie, ale poszłam do niego ze względu na opinie na znanym lekarzu. Cud nie lekarz! Zawsze pyta jak sie czuje, pomaga zejść z fotela czy usg. Mega empatyczny, zabawny i z ogromna wiedza. Ale fakt, to jeden jedyny w luxmed 😁 aczkolwiek ciesze sie, ze moge skorzystać z pakietu
Ja trafiłam przez przypadek na super gina w luxmedzie bo ktoś akurat zwolnił wizyte. Najmłodszy ginekolog u jakiego w życiu byłam. Teraz umawiam się na miesiąc wprzód więc ma terminy. Napewno u niego zostanę. Nie znam innego dobrego tu gdzie mieszkam więc nie będę już kombinować z szukaniem

Dziewczyny, które skończyły 35lat, poza skierowaniem nic więcej nie jest potrzebne, sam wiek upoważnia do darmowych badań prenatalnych. Te, które nie skończyły, mogą zagadać do gina, właśnie o podanie jakiegoś powodu, choć myślę, że niewielu chętnie wystawi skierowanie. Jest też opcja projektu dofinansowanego z UE na dany powiat/województwo. Trzeba tylko poszukać i poinformować o tym ginekologa, jeżeli jest się zameldowanym na terenie objętym darmowymi badaniami prenatalnymi.

Kobietki, które biorą witaminy mama dha premium plus - bierzecie dwie dziennie tabl czy jedną? Skończyly mi się witaminy i mąż mi właśnie te kupił, polecila mu Pani w aptece

Dziewczyny, które skończyły 35lat, poza skierowaniem nic więcej nie jest potrzebne, sam wiek upoważnia do darmowych badań prenatalnych. Te, które nie skończyły, mogą zagadać do gina, właśnie o podanie jakiegoś powodu, choć myślę, że niewielu chętnie wystawi skierowanie. Jest też opcja projektu dofinansowanego z UE na dany powiat/województwo. Trzeba tylko poszukać i poinformować o tym ginekologa, jeżeli jest się zameldowanym na terenie objętym darmowymi badaniami prenatalnymi.
Z tego co wiem to śląskiemu się skończyło w tamtym roku. Nie wiem jak to wygląda czy lekarze chcą wypisywać skierowania myślę że spytać warto

reklama
Kobietki, które biorą witaminy mama dha premium plus - bierzecie dwie dziennie tabl czy jedną? Skończyly mi się witaminy i mąż mi właśnie te kupił, polecila mu Pani w aptece
Biorę 2, bo taka jest zalecana dawka

Ja biorę :) bierze się dwie :) mają bardzo dobry skład. Z ciekawości zapytam, kochana ile mąż zapłacił?
Ja zamówiłam teraz na allegro za 34 zł bo w aptece za 54 kupiłam

Do góry