reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja mam cudownego lekarza w luxmed [emoji7] przyjmuje rownież prywatnie, ale poszłam do niego ze względu na opinie na znanym lekarzu. Cud nie lekarz! Zawsze pyta jak sie czuje, pomaga zejść z fotela czy usg. Mega empatyczny, zabawny i z ogromna wiedza. Ale fakt, to jeden jedyny w luxmed [emoji16] aczkolwiek ciesze sie, ze moge skorzystać z pakietu
Ja trafiłam przez przypadek na super gina w luxmedzie bo ktoś akurat zwolnił wizyte. Najmłodszy ginekolog u jakiego w życiu byłam. Teraz umawiam się na miesiąc wprzód więc ma terminy. Napewno u niego zostanę. Nie znam innego dobrego tu gdzie mieszkam więc nie będę już kombinować z szukaniem
A gdzie macie takich fajnych lekarzy?

Ja już się czwartku nie mogę doczekać i pierwszej wizyty i że serduszko maluszka zobaczę. Ja mam jak w pierwszej ciąży jadłam parówki cienkie tak teraz fazę mam na zielone ogórki. Co ciąża to inaczej.

Dziewczyny patrze na ten znanylekarz i na moim zadupiu abi kalendarza nie udostepniaja ani zadnych info😂😂😂
Ale znalazłam lekarza do ktorego sie umówiłam i takie ma doświadczenie? Jest ok? Opini mnóstwo bardzo dobrych

Profesor Nicolaides to specjalista od medycyny płodowej. Opracował wiele metod stosowanych obecnie badań prenatalnych. Bardzo dobrze wygląda doświadczenie tego lekarza i ma certyfikat także super trafiłaś.

Hej dziewczyny, chciałabym poznać Wasze zdanie,ponieważ trochę się niepokoje. Brak miesiączki, bladziochne testy ale z dnia na dzień lepiej widoczne. Dziś beta i wynik 14mIU/ml. Wg ostatniej miesiączki to 4 tydz i 3 dni. Nie za niski ten wynik? 1,5 roku starań i nareszcie się udało,pytanie czy taki wynik w tym czasie to nie za mały..
Oczywiście za 2 dni pójdę na kolejne pobranie

Załączniki

• IMG_20210712_201819.jpg
    IMG_20210712_201819.jpg
    119,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Hej dziewczyny, chciałabym poznać Wasze zdanie,ponieważ trochę się niepokoje. Brak miesiączki, bladziochne testy ale z dnia na dzień lepiej widoczne. Dziś beta i wynik 14mIU/ml. Wg ostatniej miesiączki to 4 tydz i 3 dni. Nie za niski ten wynik? 1,5 roku starań i nareszcie się udało,pytanie czy taki wynik w tym czasie to nie za mały..
Oczywiście za 2 dni pójdę na kolejne pobranie
Mogła Ci się owulacja przesunąć też. Jak zrobisz za 2 dni badanie to będziesz wiedziec napewno. Jak testy ciemnieją to też znaczy że beta rośnie 😊

Do góry