to tak jak mi , też miałam senną wizytę u ginekologa ☺Niedziela, ja od 6 nie śpię. Zasnęłam grubo po 1, normalnie siebie nie poznaję. Dziś w nocy to już mi się wizyta u ginekologa śniła, ale była hardcorowa
reklama
Lusia04
Moderator
Upieklas 2 ciasta ? Wygląda smakowicieCukiernik ze mnie nie jest,.ale liczą nie chęci co nie ? Dzieciaki i tak zjedzą
O tak rosołek musi byćJak niedziela to rosołek też musi być
Dziewczyny a macie jakieś sprawdzone sklepy z bielizną bawełnianą? Wczoraj w sumie tylko w h&m znalazłam fajne bawełniane, miękkie biustonosze ale solidnie podtrzymujące. W pozostałych sklepach albo tkaniny sztuczne, albo same usztywniane staniki, a których aktualnie nie czuje się wygodnie.
mi to się wogole nudziUpieklas 2 ciasta ? Wygląda smakowicie
O tak rosołek musi być
Załączniki
gaga92
Fanka BB :)
U mnie w niedzielę tez rosół obowiązkowo, już nastawionyJak niedziela to rosołek też musi być
Dzień dobry w ogóle
W końcu w tym tygodniu wizyta po 4 tygodniach, szkoda, że dopiero w piątek
U nas dziś tylko drugie danie, ale jak na prawdziwy polski dom przystało kotlet schabowy, mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem wszystkie wiemy jak to odliczanie do wizyt wygląda i chyba każda z nas na to czekaU mnie w niedzielę tez rosół obowiązkowo, już nastawiony
Dzień dobry w ogóle
W końcu w tym tygodniu wizyta po 4 tygodniach, szkoda, że dopiero w piątek
reklama
gaga92
Fanka BB :)
Wiemy, wiemy ale tu sobie moge spokojnie pojeczec, że tak długo musze czekaćU nas dziś tylko drugie danie, ale jak na prawdziwy polski dom przystało kotlet schabowy, mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem wszystkie wiemy jak to odliczanie do wizyt wygląda i chyba każda z nas na to czeka