reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Cukiernik ze mnie nie jest,.ale liczą nie chęci co nie ? Dzieciaki i tak zjedzą 😁😂

Jak niedziela to rosołek też musi być 😋

O remont widzę 😊
Ale to pięknie wygląda.
Moje nie takie piękne ale będzie co zjeść
Zobacz załącznik 1290433
Same pyszności dziewczyny 😍😍😍

U mnie mix salat jak na razie bo leżę 😋😋😋😌😄

Mi się śniło dość dziwne badanie piersi 🤣 na ostatniej wizycie ginekolog mówiła mi, że na kolejnej zrobimy usg piersi (stara się rozkładać to jakoś finansowo, choć w sumie nie wiem po co, bo i tak i tak muszę to zapłacić 🤣 ). Więc mi się dziś śniło, że kazała mi usiąść przy biurku, rozebrać się od góry, położyć piersi na biurku (mam duże piersi) i mówi NO TO SIĘ ASIU ZACZYNAMY BADAĆ 🤣🤣🤣
Padłam 🤣🤣🤣

Laski mąż sprawił mi miłą niespodzianke i dzis z rana zabrał mnie na usg. Nic sie skubany nie zdradzil do dzisiejszego poranka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dzidziulkowi pieknie bije serduszko. Z om mam 7t2d a z pomiarów 7t4d i termin na 16 luty... Tylko po tym badaniu dziwne mnie brzuch boli.. Nie powiem ze sprawdzała tez jajniki itd i czasem Wrecz lekko bolesne bylo to ruszanie główica na wszystkie strony 😒 stresujace to było wrr

I lepiej bylo dzidziulka widac a wydrukowala takie dziwne zdjęcie 🤣

Takze teraz kolejne usg 9sierpnia na okolo 12/13tydz juz w szpitalu .

reklama
Same pyszności dziewczyny 😍😍😍

U mnie mix salat jak na razie bo leżę 😋😋😋😌😄

Padłam 🤣🤣🤣

Laski mąż sprawił mi miłą niespodzianke i dzis z rana zabrał mnie na usg. Nic sie skubany nie zdradzil do dzisiejszego poranka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dzidziulkowi pieknie bije serduszko. Z om mam 7t2d a z pomiarów 7t4d i termin na 16 luty... Tylko po tym badaniu dziwne mnie brzuch boli.. Nie powiem ze sprawdzała tez jajniki itd i czasem Wrecz lekko bolesne bylo to ruszanie główica na wszystkie strony 😒 stresujace to było wrr

I lepiej bylo dzidziulka widac a wydrukowala takie dziwne zdjęcie 🤣

Pięknie ❤️❤️❤️❤️ gratulacje kochana. Ps. brawo dla męża!!!!

Same pyszności dziewczyny [emoji7][emoji7][emoji7]

U mnie mix salat jak na razie bo leżę [emoji39][emoji39][emoji39][emoji18][emoji1]

Padłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Laski mąż sprawił mi miłą niespodzianke i dzis z rana zabrał mnie na usg. Nic sie skubany nie zdradzil do dzisiejszego poranka [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzidziulkowi pieknie bije serduszko. Z om mam 7t2d a z pomiarów 7t4d i termin na 16 luty... Tylko po tym badaniu dziwne mnie brzuch boli.. Nie powiem ze sprawdzała tez jajniki itd i czasem Wrecz lekko bolesne bylo to ruszanie główica na wszystkie strony [emoji19] stresujace to było wrr

I lepiej bylo dzidziulka widac a wydrukowala takie dziwne zdjęcie [emoji1787]

Takze teraz kolejne usg 9sierpnia na okolo 12/13tydz juz w szpitalu .

Świetna niespodzianka i najważniejsze że serduszko bije [emoji5]

W ogóle dziewczyny co do analizy.. Chyba doszłam ze to jakby tył zarodka jest a ta czarna plamka to struktura mózgowia😅

Odpoczywam. Robie lale na szydelku i tak zaczęłam wracać do fotki i oglądać podobne🤣 swiruje 😄 sutki bolą i mam ochotę na salatke szwagra!
Mąż pojechał na szczepienie na covid. Ja zrezygnowałam teraz

Oglądam na Instagramie różne konta takie o tematyce ginekologicznej i właśnie padła informacja od ginekologa że nie powinno się masować / głaskać brzucha bo może to wywołać skurcze. I nie wskazane siedzenie po turecku, bo może powstać zastój żylny. Nie wiedziałam o tym, a nawet jak miałam chwilowe bóle brzucha to masowałam brzuch bo wydawało mi się że to pomaga.

Dzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy !;) Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa ;) mam już w domu dwóch łobuzów ;)

Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka ;)

Dzień dobry ! Można dołączyć ?Nazywam się Natalia mam 30l . I jestem w 3ciazy !;) Niespodzianka nam się przytrafiła po 9l małżeństwa ;) mam już w domu dwóch łobuzów ;)

Bangsa wiem że nie jest wskazane głaskanie brzucha ,ja to robię w każdej ciazy.a jak już brzuch był duzy to stukalam do niego i czekałam na odpowiedź maluszka ;)
Witamy serdecznie

reklama
Do góry