reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

mi to się wogole nudzi 😆😂
O remont widzę 😊
Zobacz załącznik 1290415Ja to tylko beze umiem zrobić i jakieś deserki w słoiczkach, nie będę opowiadać o moich ostatnich przebojach z biszkoptem przełożonym masą karpatkową, a na wierzchu owoce z galaretką 🤓wszystko wyładowało w koszu
Ale to pięknie wygląda.
Moje nie takie piękne ale będzie co zjeść
IMG_20210704_090221.jpg

reklama
Wy tu obiady, ciasta, a ja dopiero wstałam 🤭🙈😅 Ale niedzielny obiad robi dzisiaj teściowa a my tylko idziemy więc mogłam się wybyczyć 😅 Miłego dnia ☺️

Hej dziewczyny ja tez od rana na nogach nie mogę spać. Dzis jakoś złapał mnie niepokój, jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wizyty oraz badań prenatalnych a ja już bym chciała wszystko wiedzieć czy jest w porządku. Piersi mnie prawie w ogóle nie bolą, wieczorne mdłości też jakoś już odpuściły. Nakrecam się nie potrzebnie pewnie ale tyle tych smutnych wiadomości było że chyba i na mnie to bardzo mocno wpłynęło.

Hej dziewczyny ja tez od rana na nogach nie mogę spać. Dzis jakoś złapał mnie niepokój, jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wizyty oraz badań prenatalnych a ja już bym chciała wszystko wiedzieć czy jest w porządku. Piersi mnie prawie w ogóle nie bolą, wieczorne mdłości też jakoś już odpuściły. Nakrecam się nie potrzebnie pewnie ale tyle tych smutnych wiadomości było że chyba i na mnie to bardzo mocno wpłynęło.
Głowa do góry będzie dobrze 😊 już wystarczy tych nieszczęść na naszej grupie. Spokojnie poczekamy do swoich wizyt i prenatalnych później już powinno być mniej nerwowo 😊 ja muszę czekać tydzień jeszcze na wizytę a minęło mi już 3 tygodnie 😊

Głowa do góry będzie dobrze 😊 już wystarczy tych nieszczęść na naszej grupie. Spokojnie poczekamy do swoich wizyt i prenatalnych później już powinno być mniej nerwowo 😊 ja muszę czekać tydzień jeszcze na wizytę a minęło mi już 3 tygodnie 😊
trzymam mocno kciuki żeby było wszystko w porządku 💓

Niedziela, ja od 6 nie śpię. Zasnęłam grubo po 1, normalnie siebie nie poznaję. Dziś w nocy to już mi się wizyta u ginekologa śniła, ale była hardcorowa 🤣
W propo snów, czy we też macie jakieś głupie sny jak jesteście w ciąży? Nie dość że głupie to jeszcze je pamiętam _-_. Do dziś pamiętam sny z pierwszej ciąży. Myślicie ze to hormony tak działają?

Hej hej

Tak realne sny to wpływ hormonów 🙂 odkad jestem w ciąży sni mi soe cos co noc i to tak wyraźnie.
Ale wy od rana pichcić ie. U as tez bedzie miesko i ziembiaczki i buraczki.
Deser lodowy.
Odliczam do wtorku😊

reklama
W propo snów, czy we też macie jakieś głupie sny jak jesteście w ciąży? Nie dość że głupie to jeszcze je pamiętam _-_. Do dziś pamiętam sny z pierwszej ciąży. Myślicie ze to hormony tak działają?
Mi się śniło dość dziwne badanie piersi 🤣 na ostatniej wizycie ginekolog mówiła mi, że na kolejnej zrobimy usg piersi (stara się rozkładać to jakoś finansowo, choć w sumie nie wiem po co, bo i tak i tak muszę to zapłacić 🤣 ). Więc mi się dziś śniło, że kazała mi usiąść przy biurku, rozebrać się od góry, położyć piersi na biurku (mam duże piersi) i mówi NO TO SIĘ ASIU ZACZYNAMY BADAĆ 🤣🤣🤣

Do góry