reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Cukiernik ze mnie nie jest,.ale liczą nie chęci co nie ? Dzieciaki i tak zjedzą 😁😂

Załączniki

• e3663683-1ff2-49aa-9035-a943042b2396.jpg
    e3663683-1ff2-49aa-9035-a943042b2396.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny a macie jakieś sprawdzone sklepy z bielizną bawełnianą? Wczoraj w sumie tylko w h&m znalazłam fajne bawełniane, miękkie biustonosze ale solidnie podtrzymujące. W pozostałych sklepach albo tkaniny sztuczne, albo same usztywniane staniki, a których aktualnie nie czuje się wygodnie.

U mnie w niedzielę tez rosół obowiązkowo, już nastawiony 😁😁

Dzień dobry w ogóle ;)

W końcu w tym tygodniu wizyta po 4 tygodniach, szkoda, że dopiero w piątek
U nas dziś tylko drugie danie, ale jak na prawdziwy polski dom przystało kotlet schabowy, mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem 🤣 wszystkie wiemy jak to odliczanie do wizyt wygląda i chyba każda z nas na to czeka 😁

reklama
U nas dziś tylko drugie danie, ale jak na prawdziwy polski dom przystało kotlet schabowy, mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem 🤣 wszystkie wiemy jak to odliczanie do wizyt wygląda i chyba każda z nas na to czeka 😁
Wiemy, wiemy ale tu sobie moge spokojnie pojeczec, że tak długo musze czekać 🤣🤣

Do góry