klaudusia21
Fanka BB :)
Mam o 16.40Ty masz o 18?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam o 16.40Ty masz o 18?
Zezarlabym wszystko dzisiaj. Nie wiem co, ale wiem że dużoJa jestem przerażona moim dzisiejszym apetytem zjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.
A duże dawki bierzesz? W ciąży muszą przyjąć Cię w ciągu 7 dni do endo. Poproś jutro gin o skierowanieAle ja mam leki kochana tylko w 3tyg z 0.03 wzrosło na 6,21
Robiłam w tamten czwartek i sobotę, rośnie ale przyrost był 40 %. Lekarz przez telefon mówił mi że to za mało, ale czytałam, że po przekroczeniu 10 tys. Nie rośnie już tak szybkoA robisz betę? Ja już nic nie robie. Czekam na usg. Ja będę 6+5 to może być kiepsko jeszcze albo już na zawsze. Wierzę że u Ciebie będzie widać dzidziusia.
Mam to samo bigos, pół czekolady ,kawa Inka , lody później fryty z keczupem ..olaboga nie chcę wiedzieć ile pustych kalorii zeżarłamZezarlabym wszystko dzisiaj. Nie wiem co, ale wiem że dużo
Faktycznie. Wcisnęłam wersja na komputer co do przegladarki i sąMi się wydaje że na telefonie nie widać tych suwaczkow tylko na laptopie
Też masz spłaszczony teraz???? Pisałaś że w pierwszej ciąży miałaś spłaszczony i teraz też??? Serio?Trzymajmy się razem. Mój też spłaszczony.
Moja jedyną iskra nadziei jest to ciałko żółte że było na tym US. To mnie jakoś podnosi do pionu. Ze nie takie całkiem puste.Robiłam w tamten czwartek i sobotę, rośnie ale przyrost był 40 %. Lekarz przez telefon mówił mi że to za mało, ale czytałam, że po przekroczeniu 10 tys. Nie rośnie już tak szybko
Tak oceniłam sama że teraz też ale inaczej niż wtedy. Wtedy był lezkowaty teraz bardziej bananowatyTeż masz spłaszczony teraz???? Pisałaś że w pierwszej ciąży miałaś spłaszczony i teraz też??? Serio?
No u mnie też to ciałko żółte było na usg, ale spłaszczony pecherzyk +plamienia kawa z mlekiem + teraz przyziebienie i temperatura 37,5 załamało mnie to wszystko już całkiemMoja jedyną iskra nadziei jest to ciałko żółte że było na tym US. To mnie jakoś podnosi do pionu. Ze nie takie całkiem puste.