reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Kupiłam sobie nawet migdały, bo czytałam że pomagają na mdłości ale po nich też wszystko w gardle mi stało. Jem co jakiś czas loda wodnego i jest jakby na chwilę lepiej albo zimna woda do picia pomaga. Cały dzien czuję się jak po karuzeli, tragedia 🤢

Łoooo jeny sory ze tak późno . Ale jeszcze mi jakaś młoda dziunia zarysowała auto . Wracam z badania a tam parkingowy i jeszcze jedna Pani pilnowały jakiejś 20 łatki koło mojego auta która chciała uciec [emoji2372]. Oczywiście wezwałam policję [emoji854] a na te usługę się chwile czeka [emoji1787] a potem byłam na bojach u przyjaciółki [emoji3590]- która tez dziś dopiero poinformowałam .
moje bejbi to już mały człowieczek [emoji3059] ma 2,5 cm [emoji7] machał do mamuni rączka i nóżkami [emoji3590] Serduszko mocno bije [emoji7] prawie 180 - lekarka mówi ze wszystko w jak najlepszym porządku [emoji3590]. Piekne uczucie [emoji3590].

Ojej ale miałaś przygodę. Super że wszystko dobrze.

Byłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bije [emoji7]a to moje 1,5 cm szczęścia [emoji3059]
Ja przez poprzednią ciążę i poród mam minimalną nadżerke, miałam właśnie w tym tygodniu iść z nadżerką a pójdę w następnym tzn za 2 tygodnie z ciążą [emoji16]

Planowane :) chcieliśmy najlepiej rok po roku, ale karmiłam piersią i nie miałam w ogóle ani okresu ani owulacji więc odstawiłam synka jak miał 9 miesięcy i od razu się udało [emoji16] teraz zbey tylko wszystko dobrze było to potem będziemy się martwić jak ogarniemy dwoje gówniaczków [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85][emoji85][emoji85]

Ja dość szybko przestałam karmić, bo położna taka że nawet nie przyjechała ani nie zadzwoniła jak miałam problem z laktacją i 4 miesiące temu zakończyłam karmienie. Też się zastanawiam jak to będzie z taką dwójką maluchów, nawet sie trochę boję jak sobie damy radę. Starszy w jakim wieku jest? Mój w październiku rok skończy.

Heh u nas też tak miało być ze bliżej roczku chciałam zajść w ciążę [emoji4] ale lepiej wcześniej niż wcale [emoji4]
Fakt tu się zgodzę lepiej szybciej niż wcale. Ale aż się trochę boję jak to będzie z maluchami dwoma półtora roczne i niemowlę.

reklama
Do góry