reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Kupiłam sobie nawet migdały, bo czytałam że pomagają na mdłości ale po nich też wszystko w gardle mi stało. Jem co jakiś czas loda wodnego i jest jakby na chwilę lepiej albo zimna woda do picia pomaga. Cały dzien czuję się jak po karuzeli, tragedia 🤢

Łoooo jeny sory ze tak późno . Ale jeszcze mi jakaś młoda dziunia zarysowała auto . Wracam z badania a tam parkingowy i jeszcze jedna Pani pilnowały jakiejś 20 łatki koło mojego auta która chciała uciec [emoji2372]. Oczywiście wezwałam policję [emoji854] a na te usługę się chwile czeka [emoji1787] a potem byłam na bojach u przyjaciółki [emoji3590]- która tez dziś dopiero poinformowałam .
moje bejbi to już mały człowieczek [emoji3059] ma 2,5 cm [emoji7] machał do mamuni rączka i nóżkami [emoji3590] Serduszko mocno bije [emoji7] prawie 180 - lekarka mówi ze wszystko w jak najlepszym porządku [emoji3590]. Piekne uczucie [emoji3590].

Ojej ale miałaś przygodę. Super że wszystko dobrze.

Byłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bije [emoji7]a to moje 1,5 cm szczęścia [emoji3059]
Ja przez poprzednią ciążę i poród mam minimalną nadżerke, miałam właśnie w tym tygodniu iść z nadżerką a pójdę w następnym tzn za 2 tygodnie z ciążą [emoji16]

Planowane :) chcieliśmy najlepiej rok po roku, ale karmiłam piersią i nie miałam w ogóle ani okresu ani owulacji więc odstawiłam synka jak miał 9 miesięcy i od razu się udało [emoji16] teraz zbey tylko wszystko dobrze było to potem będziemy się martwić jak ogarniemy dwoje gówniaczków [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85][emoji85][emoji85]

Ja dość szybko przestałam karmić, bo położna taka że nawet nie przyjechała ani nie zadzwoniła jak miałam problem z laktacją i 4 miesiące temu zakończyłam karmienie. Też się zastanawiam jak to będzie z taką dwójką maluchów, nawet sie trochę boję jak sobie damy radę. Starszy w jakim wieku jest? Mój w październiku rok skończy.

Heh u nas też tak miało być ze bliżej roczku chciałam zajść w ciążę [emoji4] ale lepiej wcześniej niż wcale [emoji4]
Fakt tu się zgodzę lepiej szybciej niż wcale. Ale aż się trochę boję jak to będzie z maluchami dwoma półtora roczne i niemowlę.

reklama
Do góry