To ja też mam banana terazTak oceniłam sama że teraz też ale inaczej niż wtedy. Wtedy był lezkowaty teraz bardziej bananowaty
reklama
Wrocław a Ty?Mahoniowa gdzie mieszkasz?
klaudusia21
Fanka BB :)
Dziewczyny tak na prawdę co ma być to będzie, tak na prawdę nic nie możemy zrobić więcej, bo robimy już wszystko co najlepsze, teraz tylko natura decyduje.
To jest w tym wszystkim najgorsze. Trzeba myśleć pozytywnie!
Wiem ale czym bliżej to napięcie większeDziewczyny tak na prawdę co ma być to będzie, tak na prawdę nic nie możemy zrobić więcej, bo robimy już wszystko co najlepsze, teraz tylko natura decyduje.
Coffe18
Dokładnie zadręczanie się nic nie da i pozytywnego nie wniesie . Nie pisałam Wam ale dostałam infekcji i brałam antybiotyk . Nie jeden , a dwa . Na tak wczesnym etapie wątpiłam ze będzie dobrze . Tymczasem jeśli zarodek jest zdrowy i silny to przetrwa wszystko . Jak koleżanka napisała teraz działa natura i to jej musimy się poddać . Pozostaje nam optymistyczne nastawienie .Dziewczyny tak na prawdę co ma być to będzie, tak na prawdę nic nie możemy zrobić więcej, bo robimy już wszystko co najlepsze, teraz tylko natura decyduje.
Biedna a cóż to za paskudna infekcja?Dokładnie zadręczanie się nic nie da i pozytywnego nie wniesie . Nie pisałam Wam ale dostałam infekcji i brałam antybiotyk . Nie jeden , a dwa . Na tak wczesnym etapie wątpiłam ze będzie dobrze . Tymczasem jeśli zarodek jest zdrowy i silny to przetrwa wszystko . Jak koleżanka napisała teraz działa natura i to jej musimy się poddać . Pozostaje nam optymistyczne nastawienie .
gaga92
Hejo ale dziś dużo naskrobalyście
Gratulacje pięknych i dużych bobasków ☺
Za nadchodzące wizyty trzymam mocno kciuki ja już tez sie swoją zaczynam stresować choć jeszcze trochę czasu do niej jest
Byłam dziś w pepco i taką sukienkę kupiłam mojej małej
Gratulacje pięknych i dużych bobasków ☺
Za nadchodzące wizyty trzymam mocno kciuki ja już tez sie swoją zaczynam stresować choć jeszcze trochę czasu do niej jest
Byłam dziś w pepco i taką sukienkę kupiłam mojej małej
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Dziewczyny wiem, że się martwicie. Ja też się mega martwiłam. Miałam pusty pęcherzyk o wielkości prawie 9 mm. Nie byli żółtkowego i lekarz mówił, że już mógłby być przy tej wielkości. Odchodziłam od zmysłów, a 8 dni później nie dość, że żółtkowy to jeszcze zarodek i serce!
Nadal się martwię, bo czasem plecy zabolą jak na miesiączkę, czasem podbrzusze itd.
Nasza ciąża to będzie jeszcze 8 miesięcy zmartwienia... Myślcie pozytywnie. Przed wejściem do gabinetu powiedziałam sobie, że w dupie. Co ma być to po prostu będzie, nic nie zmienie, nic a nic. I byłam bardzo zaskoczona podczas tej wizyty. Teraz idę 14 lipca i nie ukrywam, że też myślę o różnych czarnych scenariuszach, ale absolutnie nic nie zmienimy zamartwianiem się. Będzie dobrze, po prostu musi być.
p.s jutro wyjeżdżam pamiętajcie trzymajcie kciuki za moje
Nadal się martwię, bo czasem plecy zabolą jak na miesiączkę, czasem podbrzusze itd.
Nasza ciąża to będzie jeszcze 8 miesięcy zmartwienia... Myślcie pozytywnie. Przed wejściem do gabinetu powiedziałam sobie, że w dupie. Co ma być to po prostu będzie, nic nie zmienie, nic a nic. I byłam bardzo zaskoczona podczas tej wizyty. Teraz idę 14 lipca i nie ukrywam, że też myślę o różnych czarnych scenariuszach, ale absolutnie nic nie zmienimy zamartwianiem się. Będzie dobrze, po prostu musi być.
p.s jutro wyjeżdżam pamiętajcie trzymajcie kciuki za moje