Trzymajmy się razem. Mój też spłaszczony.Ja też czekam do piątku. Pewnie dowiem się strasznej rzeczy, tak czuje. Nie mam szczęścia w życiu. Ręce mi cały czas drżą i serce wali
reklama
Daj znać koniecznie. Ile jutro będziesz mieć dni?To mój lekarz, od razu stwierdził, że na razie bez sensu dawać mi zlecenie na badania póki nie pojawi się zarodek. A przed jutrzejszą wizyta już mi brzuch skręca z nerwów
Ankosik
Fanka BB :)
7t+3Daj znać koniecznie. Ile jutro będziesz mieć dni?
A robisz betę? Ja już nic nie robie. Czekam na usg. Ja będę 6+5 to może być kiepsko jeszcze albo już na zawsze. Wierzę że u Ciebie będzie widać dzidziusia.
klaudusia21
Ja jestem przerażona moim dzisiejszym apetytem zjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.Miałam plamienia w poprzedniej ciąży. Leżałam w szpitalu. Poprostu tam leżałam. Luteina, magnez, nospa i leżenie. Wszystko dobrze się skończyło.
Ja też mam doła. Brak zarodka i czekam na piątek. Dostałam zlecone badania krwi miałam iść jutro, ale wstrzymam się po piątku, bo po co się kłuć jak może nie potrzeba
wiola0904
Idź do rodzinnego, jakiegokolwiek w Twojej przychodni. Od ręki wypisze receptę.mój lekarz dopiero wraca 12.07 jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego długie oczekiwania na wizyty u nas u endo
Ty masz o 18?Ja jestem przerażona moim dzisiejszym apetytem zjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.
Butterfly.
Ale ja mam leki kochana tylko w 3tyg z 0.03 wzrosło na 6,21Idź do rodzinnego, jakiegokolwiek w Twojej przychodni. Od ręki wypisze receptę.
reklama
klaudusia21
Ja w piątek będę mieć 7+1 Wedlug apkiA robisz betę? Ja już nic nie robie. Czekam na usg. Ja będę 6+5 to może być kiepsko jeszcze albo już na zawsze. Wierzę że u Ciebie będzie widać dzidziusia.