reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Ja jestem przerażona moim dzisiejszym apetytem 🤯😱 zjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami 🙄
Miałam plamienia w poprzedniej ciąży. Leżałam w szpitalu. Poprostu tam leżałam. Luteina, magnez, nospa i leżenie. Wszystko dobrze się skończyło.
Ja też mam doła. Brak zarodka i czekam na piątek. Dostałam zlecone badania krwi miałam iść jutro, ale wstrzymam się po piątku, bo po co się kłuć jak może nie potrzeba😔
Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.

Ja jestem przerażona moim dzisiejszym apetytem 🤯😱 zjadłam przysłowiowego konia z kopytami i teraz umieram na wydęty brzuch z wzdęciami 🙄

Ja też doszłam do wniosku ,że się nie kłuje . Lekarka kazała zbadać bthcg , bo u mnie ta sama sytuacja co u Ciebie, brak widocznego zarodka w 6+0. Stwierdziłam ,że nie będę sobie serwować więcej stresu zaczekam do piątku i wszytsko się rozstrzygnie.
Ty masz o 18?

reklama
Do góry