reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny dobrze że mój mąż nie czyta forum bo by mnie zostawił i poszedł do was na obiady 😂 dziś u mnie może liczyć na ziemniaki z sałatą i jajkiem sadzonym 😂
Ja mam to szczęście, że mój mąż jeszcze j siebie w domu został nauczony, że to nie tylko kobieta w domu gotuje, więc jak czasem chce coś innego to sobie sam ugotuje :) i są też takie rzeczy, który ja nigdy nie robię, tylko zawsze on np. rosół i mielone :) niestety tylko bardzo dużo pracuje, a ja tylko na 3/4 etatu, więc staram się też go nie przemęczać

reklama
Ja mam dzisiaj dziewczyny wizytę na NFZ u tego pacana co mi kazał betę robić
I nie wiem czy jechać czy nie
W sumie on mówił że mają takie procedury że musi byc wynik z krwi dołączony do dokumentów
Nie wiem czy dać mu szanse czy nie
W sumie przemawia za mną to że dzisiaj zobaczyłabym dzidzię 😍 dzis 8+0 czyli zaczynam 9 tydzien
Pewnie, że idź, weźmiesz skierowanie na badania 😉

Ja też mam potworne mdłości całe dnie. Nie umiem znaleźć sobie miejsca. Mdli od rana do wieczora i jak się przebudzę w nocy to też mdli. 🤢🤮🥵
współczuję wam obu, miałam tak jak mi się zaczęły, teraz najgorsze są z rana i tak do 16, potem już w miarę przechodzą i jestem w stanie jeść, także w nocy nadrabiam i jedzenie i picie...
wstałam teraz, ale właśnie mdli mnie, chyba spróbuję sobie jeszcze na trochę zasnąć, żeby się nie męczyć
Dziewczyny, bardzo współczuje 😞 Probowałyście jeść coś zaraz po przebudzeniu? Mnie łapały typowo na pusty żołądek, jak zjadłam to na szczęście mijało. Póki co 3 dzień spokój, zbliżamy się do drugiego trymestru 😊

Normalnie raz 2 razy do roku a teraz ostatni raz bylam w lipcu 2019 i ju lz po prostu muszę zobaczyć rodzicow a oni najmłodszego 😭😭😭😭

Condo młodego Najlepsze było jak gotowalam w kuchni co chwila zerkając na niego jak się bawi az w pewnym momencie patrzE jest na parapecie ( lubi otwierac okno gdzie uchyla sie jakbyby lufcik od góry wiec jest bezpieczny) wiec mowie do niego uwazaj misiek na zaluzje.. Zagladam znow a ten bez gaci z wywieszonym siusiakiem wita sąsiadów 🤣🤣🤣

Normalnie mi rece opadły. No ciagle ściąga gacie. Jestesmy na etapie... Odrzucamy pampersy... I dywan prałam juz kilka razy 🤣. Raz ojcu do butow na sikał i przylecial krzycząc pokazujac Co sie stało 😳😄

Także takie przygody was dziewczynki które beda miec swoje pierwsze szczęście mogą czekać 😂

Dzien dobry

Zas czuje sie jak g....ostatnio cwicze juz co 2 dzien. No tak mi sie nie chce z tej niemocy 😩
Mój młody też miał fazę na ściąganie majtek 🙈 W ogóle sikał gdzie popadnie, na środku ulicy potrafił zdjąć majtki 🤭😂

Wreszcie po długich 3 tygodniach nadszedł ten dzień i idę wreszcie zobaczyć co z moim bombelkiem 🥰.
Wizyta na 13 🙃 . Trzymajcie mocno kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻. Dziś tez oficjalnie zaczynamy 10 tc ❤️.

Powodzonka wszystkim wizytującym ❤️
Ale fajnie, trzymam kciuki i czekamy razem z Tobą 🥰

Dziewczyny, bardzo współczuje 😞 Probowałyście jeść coś zaraz po przebudzeniu? Mnie łapały typowo na pusty żołądek, jak zjadłam to na szczęście mijało. Póki co 3 dzień spokój, zbliżamy się do drugiego trymestru 😊
Muszę brać tabletkę na czczo na tarczyce a to nie ułatwia sprawy 🤢🥵🤮😅

Mój młody też miał fazę na ściąganie majtek 🙈 W ogóle sikał gdzie popadnie, na środku ulicy potrafił zdjąć majtki 🤭😂

Hej a ja wczoraj wyciągnęłam kleszcza z nogi, dzwoniłam do ginekologa kazał nie panikować i obserwowac a najwyżej za jakiś czas zrobić przeciwciała, a nigdy kleszcza nie miałam to musiał akurat teraz 🙄

Mnie też z rana na czczo tylko ja muszę brać rano tabletkę na tarczycę i co połkne to mnie mdli 🙈🙈 nawet po samej wodzie 🙈

Hej a ja wczoraj wyciągnęłam kleszcza z nogi, dzwoniłam do ginekologa kazał nie panikować i obserwowac a najwyżej za jakiś czas zrobić przeciwciała, a nigdy kleszcza nie miałam to musiał akurat teraz 🙄
W ciąży z synem też miałam kleszcza pod pachą. Nic nie było

reklama
Do góry