Kac bez picia - mam to samo najgorzej było go ukryć u rodziców na obiedzie, mama od razu zauważyła więc potwierdziłam że mam kaca powiem im o ciąży dopiero po wizycie u lekarzaZdrówka dla dzieciaczków kochana. Łączę się w bólu z niemocą. Jeszcze kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów a teraz to samo jak w poprzedniej ciąży. Mogłabym spać cały czas a i tak byłoby mi mało a do śpiochów nie należę. Muli mnie od rana do nocy. Uczucie kaca bez picia jest straszne
reklama
klaudusia21
Fanka BB :)
A ja was zaskoczę bo apetyt mam kiepski raczej, byłam strasznym kawoszem a kawy nawet nie mogę poczuć bo nam odrzut totalny , tak samo jestem czekoladoholiczka a raczej byłam bo aktualnie mam hejt na nią i ogólnie wszystko wydaje się być dla mnie mocno za słodkie i nie dam rady bo odrazu mnie mdli a normalnie to cała tabliczka na raz bez problemu wchodziła
klaudusia21
Tak ja też z tych co słodycze na każdy posiłek mogą byćMam tak samo, na słodycze nie dam rady patrzeć. Jak powiedziałam to mężowi to aż się zdziwił bo ja np. ciasto mogłabym jest na śniadanie, obiad i kolację a dziś tylko kawałeczek wzięłam i to nie zjadłam całego
Ja_niagara
Pięknie, druga parka na forumWe wtorek miałam wizyte i u nas klęska urodzaju jakoś musiałam to przetrawić ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)
Z kolei ja nie specjalnie przepadam za słodkościami w zasadzie tylko w ciąży z córcia miałam chciejstwa na słodycze Teraz, tak jak zawsze, preferuje słone potrawy a do słodyczy jakoś mnie nie ciągnie
gaga92
Ooo podwójne gratulacje <3We wtorek miałam wizyte i u nas klęska urodzaju jakoś musiałam to przetrawić ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)
Mnie jak wiele z Was odrzuca od kawy niestety. Apetyt nawet dopisuje
Musze się wybrać do fryzjera podciąć końcówki.
Myślę, że możemy zacząć myśleć nad wątkiem zamkniętym skoro pojawiają się już marcowki na październikowych 2019 co byłam to później do pisałyśmy parę dziewczy co dołączyły po otwarciu zamkniętego
Dzoana91
Początkująca w BB
Hello,Terminy lutowych mamusi
01.02 @Gosiaslomka85
02.02 @Cappuccinko1988 @_white_wall
03.02 @gaga92
04.02 @Lusia04 @OliwCcia @Ja_niagara
05.02 @Fasolkowoooo
06.02
07.02
08.02 @ŻabaDzika @Egug
09.02 @natka777
10.02
11.02
12.02 @OsaMayor
13.02
14.02
15.02
16.02
17.02 @Magdalenamadzia
18.02 @FitMum
19.02
20.02
21.02 @Kinia1991
22.02 @Mahoniowa @wiola0904
23.02
24.02
25.02
26.02
27.02
28.02
Jeszcze jaaa 19.02
Lusia04
Moderator
Myślę że myśleć można. I tak można pisać tu i tu. Tam jakiś bardziej osobiste rzeczy a tu ogólnie żeby nowe dziewczyny mogły też się udzielać. Z tego co wiem trzeba mieć 2 moderatorów i listę wysłać do Administratorki forumOoo podwójne gratulacje <3
Mnie jak wiele z Was odrzuca od kawy niestety. Apetyt nawet dopisuje
Musze się wybrać do fryzjera podciąć końcówki.
Myślę, że możemy zacząć myśleć nad wątkiem zamkniętym skoro pojawiają się już marcowki na październikowych 2019 co byłam to później do pisałyśmy parę dziewczy co dołączyły po otwarciu zamkniętego
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Jestem jak najbardziej za grupą zamknięta