reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Zdrówka dla dzieciaczków kochana. Łączę się w bólu z niemocą. Jeszcze kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów a teraz to samo jak w poprzedniej ciąży. Mogłabym spać cały czas a i tak byłoby mi mało a do śpiochów nie należę. Muli mnie od rana do nocy. Uczucie kaca bez picia jest straszne 🤣🤣🤣
Kac bez picia - mam to samo 😂😂 najgorzej było go ukryć u rodziców na obiedzie, mama od razu zauważyła więc potwierdziłam że mam kaca 🙈 powiem im o ciąży dopiero po wizycie u lekarza

reklama
A ja was zaskoczę bo apetyt mam kiepski raczej, byłam strasznym kawoszem a kawy nawet nie mogę poczuć bo nam odrzut totalny , tak samo jestem czekoladoholiczka a raczej byłam bo aktualnie mam hejt na nią i ogólnie wszystko wydaje się być dla mnie mocno za słodkie i nie dam rady bo odrazu mnie mdli 😒 a normalnie to cała tabliczka na raz bez problemu wchodziła 😁

Mam tak samo, na słodycze nie dam rady patrzeć. Jak powiedziałam to mężowi to aż się zdziwił bo ja np. ciasto mogłabym jest na śniadanie, obiad i kolację a dziś tylko kawałeczek wzięłam i to nie zjadłam całego

We wtorek miałam wizyte :) i u nas klęska urodzaju 🤯 jakoś musiałam to przetrawić :p ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)
Pięknie, druga parka na forum 🥰

Z kolei ja nie specjalnie przepadam za słodkościami 🤭 w zasadzie tylko w ciąży z córcia miałam chciejstwa na słodycze 🍪🍩🍰 Teraz, tak jak zawsze, preferuje słone potrawy a do słodyczy jakoś mnie nie ciągnie 😉

We wtorek miałam wizyte :) i u nas klęska urodzaju 🤯 jakoś musiałam to przetrawić :p ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)
Ooo podwójne gratulacje <3

Mnie jak wiele z Was odrzuca od kawy niestety. Apetyt nawet dopisuje ;)

Musze się wybrać do fryzjera podciąć końcówki.

Myślę, że możemy zacząć myśleć nad wątkiem zamkniętym skoro pojawiają się już marcowki ;) na październikowych 2019 co byłam to później do pisałyśmy parę dziewczy co dołączyły po otwarciu zamkniętego

Ooo podwójne gratulacje <3

Mnie jak wiele z Was odrzuca od kawy niestety. Apetyt nawet dopisuje ;)

Musze się wybrać do fryzjera podciąć końcówki.

Myślę, że możemy zacząć myśleć nad wątkiem zamkniętym skoro pojawiają się już marcowki ;) na październikowych 2019 co byłam to później do pisałyśmy parę dziewczy co dołączyły po otwarciu zamkniętego
Myślę że myśleć można. I tak można pisać tu i tu. Tam jakiś bardziej osobiste rzeczy a tu ogólnie żeby nowe dziewczyny mogły też się udzielać. Z tego co wiem trzeba mieć 2 moderatorów i listę wysłać do Administratorki forum

reklama
Do góry