reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
A ja musze co 2 godz jeść. Dosłownie.. Czuję tak potworny głód ciągle, jak nie zjem to jest mi źle i niedobrze. Bleee
Tez mnie ssie strasznie.
Co 2h minimum
Teraz wracam z pracy i choc brzuch jak balon to glodba jestem ze hej...
Zle mi na żołądku.. . Czuje to ale z drugiej strony ssie jak cholera wiec zapycham sie owocami też..
Do pracy wcześniej robilam aby szejka z twarogu kefiruplus owoce a teraz mi mało 😆 kanapka jeszcze doszla😅🤣

Moj dzisiejszy przysmak. Masakra zaraz wtrabie nastepny kawałek 🤭🤤

Zatwardzenia u mnie w ciazach byly delikatne i na szczescie od czasu do czasu. Nie potrzebowalam żadnych środków ale wzdecia za to w kazdej dawaly czadu.. Tragedia! Juz myslalam ze zaraz siegne po Espumisan ale
Niedlugo sie powinno unormowac

Zgaga to coś strasznego. Jak kladlam sie spac to spalam na siedzaco😳. Pod koniec ciazy aby maleńkie porcyjki a wieczorem zdzebko mleka mi Pomagalo..Rennie jak juz byla kulminacja 🤯

Tez mnie ssie strasznie.
Co 2h minimum
Zle mi na żołądku.. . Czuje to ale z drugiej strony ssie jak cholera wiec zapycham sie owocami też..
Do pracy wcześniej robilam aby szejka z twarogu kefiruplus owoce a teraz mi mało 😆 kanapka jeszcze doszla😅🤣

Powinno być prawnie zakazane udostępnianie takich pyszności w niedzielę wieczór 🤣🤣🤣 wygląda obłędnie i pewnie jeszcze lepiej smakuje. Ojjj żarłabym żarła

Powinno być prawnie zakazane udostępnianie takich pyszności w niedzielę wieczór 🤣🤣🤣 wygląda obłędnie i pewnie jeszcze lepiej smakuje. Ojjj żarłabym żarła
Wybacz😄

Fakt to Nie moja godzina na jedzenie takich pysznosci ale sie nie opre za chiny. Juz to czuje🤣🤣🤣

Zdradze przepis. Jest obłędne. Uwielbiam z malinami ale moj najstarszy kocha z brzoswiniami.. Z jagodami tez pyszne!!

Kalorie w tym ciescie mnie nie interesuja. Smak jest tego wart 🤣🤣🤣wole zapierdzielac kolejne km niż sovie takiej pyszności odmówić haha

We wtorek miałam wizyte :) i u nas klęska urodzaju 🤯 jakoś musiałam to przetrawić :p ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)

Załączniki

• Screenshot_20210622-223452_Gallery.jpg
    Screenshot_20210622-223452_Gallery.jpg
    175,5 KB · Wyświetleń: 101
We wtorek miałam wizyte :) i u nas klęska urodzaju 🤯 jakoś musiałam to przetrawić :p ide we wtorek na jeszcze jedna wizyte bo jest jeszcze coś trzecie co trzeba zidentyfikować (mam nadzieje ze na blizniakach sie skonczy)
Wow wowow wow jest szansa na trojaczki 😍😄
Ale cudny widok:) ❤️

W którym tygodniu bylo usg?

Wow jesteś już drugą laską na lutowych z bliźniakami 😍. Wielkie gratulacje 💪 i dawaj znać jak po wizycie 🙃

reklama
Tez mnie ssie strasznie.
Co 2h minimum

Boże!!!! Takie zdjęcie na noc 😭nie zasnę 😭chce to

Do góry