reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja nie wytrzymałam i umówiłam się na jutro na 15:45 do lekarza 🙈 mam nadzieję że będę miała powody do wspaniałego humoru przez weekend 🥺
Więc jutro wizutejemy się podobnie
Też mam taką nadzieję, ale tak się stresuję że będzie pusty...u ciebie na pewno będzie dobrze skoro miałaś mały pęcherzyk, u mnie już był duży 8mm więc... Smuteczek. Ale zobaczymy jak to będzie. Trzymam za ciebie kciuki!

reklama

Pocieszy Cie taki rozwój sprawy?
Glowa do góry
No i sprawdza się że ciąża to nie matematyka. Ja jestem na Facebooku na takiej grupie po poronieniu i tam też dziewczyny pisały jak zarodek pojawiał im się dopiero w 8 tyg z serduszkiem. Ja to wszystko wiem a jak chodzi o moją ciążę to kazde odchylenie od normy daje tyle stresu że glowa mała 🙈

Chcą mi zrobić jutro zabieg ale bez podania leków na rozszerzenie szyjki i sama nie wie wiem co mam robić
😔 Te leki miały być podane żeby zapobiec ewentualnym powikłaniom a dzisiaj jest inny lekarz na dyżurze i powiedział że nie ma takiej potrzeby 😔
Kurcze, to trochę dziwne ze nie chcą dać Ci tabletek... Ja bym chyba nalegała. Porozmawiaj z lekarzem, albo podpytaj pielęgniarek dlaczego nie chcą wesprzeć tego procesu farmakologicznie

reklama
Beta z dziś 19108, a w tamten czwartek 3228, więc niby przyrost jest 66%, ciekawe co będzie w sobotę. Do tego dzisiaj męczą mnie straszne nudności i nie udało mi się utrzymać żadnego posiłku w żołądku :(

Do góry