U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Dziewczyny a ft4 mam wynik 16...to dużo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale po co badać Betę na tym etapie ? Na tym etapie przyrost bety nie będzie tak wysoki jak na początku . Wg mnie to tylko dodawanie sobie teraz niepotrzebnego stresuBeta z dziś 19108, a w tamten czwartek 3228, więc niby przyrost jest 66%, ciekawe co będzie w sobotę. Do tego dzisiaj męczą mnie straszne nudności i nie udało mi się utrzymać żadnego posiłku w żołądku
Takie dostałam zalecenie od ginekologa, żeby zbadać dziś i w sobotę i w poniedziałek mam się z nim kontaktować kiedy następne usgAle po co badać Betę na tym etapie ? Na tym etapie przyrost bety nie będzie tak wysoki jak na początku . Wg mnie to tylko dodawanie sobie teraz niepotrzebnego stresu
Ale to coś jest nie tak z ciążą ?Takie dostałam zalecenie od ginekologa, żeby zbadać dziś i w sobotę i w poniedziałek mam się z nim kontaktować kiedy następne usg
Wg okresu wczoraj byłam w 6t+2 i widoczny był sam pęcherzyk płodowy, bez zarodka i pęcherzyka żółtkowegoAle to coś jest nie tak z ciążą ?
Kurcze, wszędzie piszą że beta powyżej 10tys przyrasta już dużo wolniej i nie ma sensu jej badać. Nie rozumiem lekarzy którzy zlecają to badanie przy takich poziomach skoro nie było jeszcze zarodka to mógł Cię tylko umówić na kolejną wizytę bo myślę że beta tylko Cię niepotrzebnie stresuje. A często jest tak że na jednej wizycie nie ma zarodka a np na wizycie za dwa dni już się pojawia przyrost masz ładny więc staraj się myśleć pozytywnieBeta z dziś 19108, a w tamten czwartek 3228, więc niby przyrost jest 66%, ciekawe co będzie w sobotę. Do tego dzisiaj męczą mnie straszne nudności i nie udało mi się utrzymać żadnego posiłku w żołądku
Podaj normy z laboratoriumDziewczyny a ft4 mam wynik 16...to dużo?
Szczerze mówiąc to ta beta mimo wszystko mnie trochę uspokoiła, bo przyrost jest bałam się, że stanął w miejscu albo w ogóle zaczęła spadać.Kurcze, wszędzie piszą że beta powyżej 10tys przyrasta już dużo wolniej i nie ma sensu jej badać. Nie rozumiem lekarzy którzy zlecają to badanie przy takich poziomach skoro nie było jeszcze zarodka to mógł Cię tylko umówić na kolejną wizytę bo myślę że beta tylko Cię niepotrzebnie stresuje. A często jest tak że na jednej wizycie nie ma zarodka a np na wizycie za dwa dni już się pojawia przyrost masz ładny więc staraj się myśleć pozytywnie
Podaj normy z laboratorium
To pewnie ciąża młodsza , chociaż przy takiej becie powinno byc widac coś wiecej … ale to jest loteria i każda z nas inna . Powodzonka i dawaj znać jak będziesz po wizycieWg okresu wczoraj byłam w 6t+2 i widoczny był sam pęcherzyk płodowy, bez zarodka i pęcherzyka żółtkowego