Stelle
Fanka BB :)
@Magdalenamadzia o której masz jutro wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo! Czyli mamy termin taki sam. Ja w poniedziałek idę na USG zobaczyć serduszko Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.A u mnie dzisiaj w aplikacji 6+0, biorąc pod uwagę wcześniejszą owulację pewnie jest jeszcze więcej a objawach typu mdłości, wyostrzony węch, jakieś dziwne smaczki, zachcianki itd dalej ani widu ani słychu
No ja czekam aż będzie zarodek żeby wg jego wielkości określić wiek ciąży już próbowałam tyle razy sama to policzyć ale wcześniejszą owu mi tak namieszala że teraz mi się nic nie zgadza ginekolog na USG też był tak jakby trochę zawiedziony że pęcherzyk jest mały i wskazuje na młodszą ciążęU mnie tak samo! Czyli mamy termin taki sam. Ja w poniedziałek idę na USG zobaczyć serduszko Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.
U mnie dzis też 6+0 a wizytę mam jutro o 15A u mnie dzisiaj w aplikacji 6+0, biorąc pod uwagę wcześniejszą owulację pewnie jest jeszcze więcej a objawach typu mdłości, wyostrzony węch, jakieś dziwne smaczki, zachcianki itd dalej ani widu ani słychu
Daj koniecznie znać po wizycie jak tam!cudne masz te sny
Mi sie ostatnio śniło, że urodziłam córeczkę. W pierwszej ciąży tez mi sie córka śniła a jednak mamy małego mężczyznę w domu
Ja czekam na dzisiejsza wizyte 15:30.
W ogole w luxmed nie było terminów, ale lekarz powiedział, żebym mimo wszystko przyszła wlasnie na 15:30. Trochę mnie to stresuje, ze nie jestem zapisana, ale mam nadzieje ze lekarz o mnie nie zapomniał
A u mnie pęcherzyk był właśnie dużyNo ja czekam aż będzie zarodek żeby wg jego wielkości określić wiek ciąży już próbowałam tyle razy sama to policzyć ale wcześniejszą owu mi tak namieszala że teraz mi się nic nie zgadza ginekolog na USG też był tak jakby trochę zawiedziony że pęcherzyk jest mały i wskazuje na młodszą ciążę
Ja nie wytrzymałam i umówiłam się na jutro na 15:45 do lekarza mam nadzieję że będę miała powody do wspaniałego humoru przez weekendU mnie dzis też 6+0 a wizytę mam jutro o 15