Ja Pruszków mazowieckie. Niedawno się tu przeprowadziliśmy i szczerze jeśli jest jakaś mama z okolic to Chętnie ją poznam bo jestem sama całymi dniami
Ja obudziłam się dzisiaj od 5:00 nie moglam już spać byłam jak zombie mdłości mi minęły. Mam tylko ból piersi ale i tak łagodniejszy niż tydzień temu może się już do niego przyzwyczaiłam czasami czuję napieranie w brzuchu. No i mam problem ze wzdęciami. O wiecznym zmęczeniu nie wspominam. Lał dziś u nas deszcz i burza ale co z tego z powrotem jest gorąco i parówa.
W dodatku zdenerwowałam się dzisiaj. Planowaliśmy z narzeczonym ślub na październik chciałam wziąć ślub zanim urośnie mi brzuch Ale dowiedziałam się że potrzebny jest dokument z sądu że jako obywatel innego kraju nie ma przeciwwskazań do wzięcia ślubu w Polsce. Musi być to orzeczenie sądu bo sam po taki dokument nie może pojechać. Jest z Białorusi więc chyba wyobrażacie sobie dlaczego. Jak tam pojedzie to już nie wróci a tego bym nie chciała.
Tak więc zbiorę się dzisiaj napiszę ten wniosek Mam nadzieję że do października uda nam się wszystko załatwić cóż jak nam wszystko pokrzyżuje trochę plany to wezmę najwyżej ślub z brzuchem trochę się przejmowałam tym co ludzie będą myśleć "o wzięła ślub tylko dlatego bo zaszła w ciążę" ale w sumie mam to w nosie widziałam piękne sukienki ciążowe ślubne i myślę że nawet jak się to przesunie trochę niż planowaliśmy to nic się nie stanie. W końcu biorę ślub dla niego a nie dla innych ludzi.
Nie mogę się już doczekać aż mój narzeczony wróci do domu Nie mogę się doczekać poniedziałku aż zrobię USG i zobaczę serduszko... Czas mi się dłuży niemiłosiernie mam wrażenie że powinna być już co najmniej 15 a tu nawet 13:00 nie ma.