reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Nie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Bardzo mi przykro. Sama nie przeżywałam, ale gdy leżałam na podtrzymaniu wiele kobiet tego doświadcza. Trzymaj się. Dlaczego trafiłaś do szpitala? Coś się działo?

reklama
Mnie też na smażone i pizze 😉🍕 facet z domino's już się do mnie uśmiecha jak przywozi 🍕 ale mi u nich najbardziej smakuje 😉
Też mi kiedys smakowala ale od lat mąż robi juz tylko nasza domową 😍
Ogolnie lubie piec gotować a ostatnio sil mi brak na mpje dodatkowe wymysly. Dzis wroce i ide na drzemkę lol
Jak ja wam zazdroszczę tego braku objawow 😉
Ja jak wczoraj sie polozylam o 18 spac, tak wstałam dzis do pracy o 5...
od rana mdłości okropne, wymioty. W pracy ledwo wysiedzieć mogę, koleżanki z pracy to się pytają czy ja zdrowa jestem bo wyglądam na zmęczona strasznie 😂
Tragedia.
Dzis na zalecenie lekarza jeszcze beta. Nie mam sił 😖

gratulacje nowych kropeczek na usg! ❤️

Od wczoraj kuja mnie piersi.. Dzis sa ewidentnie cieplejsze i daja znak O sobie.. Juz cos😆

Nie chce was stresować ale ja od wczoraj leżę w szpitalu. Niestety mój pęcherzyk 5mm nie rośnie i ejst pusty. Hcg też spada. Pewnie za kilka dni dają mi tabletki na wywołanie poronienia. Przeżywała to któraś z was?
Jejku, tak mi przykro 😔 ja nie miałam pustego jaja, ale serduszko przestało bić naszej kropeczce w 7 tyg. Też dostałam tabletki żeby szyjka miała naturalne rozwarcie. Jak zaczęłam krwawić to od razu brali mnie na salę na łyżeczkowanie. A miałaś jakieś objawy? Zgłosiłaś się na kontrolę do lekarza i wtedy się dowiedziałaś?
Myślę że przy samym pęcherzyku nie będzie potrzebny zabieg. Jak tylko będziesz czuła ból to proś o przeciwbólowe. Nie dają Ci nic rozkurczowo bo macica musi pracować żeby się oczyścić ale zwykła pyralgina w kroplówce powinna pomoc. Ja czułam dużą ulgę bo bolało mnie strasznie

Już na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk 5mm i pusto w srodku a to było 5y+3d i hcg nie wzrastało prawidłowo. Nie plamie ani nic mnie nie boli. W szpitalu dwa badania hcg jeszcze i usg i dostanę właśnie leki na rozkurczenie szyjki.

Już na pierwszej wizycie widać było tylko pęcherzyk 5mm i pusto w srodku a to było 5y+3d i hcg nie wzrastało prawidłowo. Nie plamie ani nic mnie nie boli. W szpitalu dwa badania hcg jeszcze i usg i dostanę właśnie leki na rozkurczenie szyjki.
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale puste jajo w większości zdarza się tylko raz. Kolejny raz nie będziesz musiała tego przechodzić. Wszystko będzie dobrze

Tak, ale u mnie oczyściło się samo, a hcg rosło i okazało się, ze jest jeszcze w jajowodzie. Jak beta zaczęła sama spadać, to dobrze. O ile może być dobrze w tej sytuacji.
Trzymaj się tam!

Tak, ale u mnie oczyściło się samo, a hcg rosło i okazało się, ze jest jeszcze w jajowodzie. Jak beta zaczęła sama spadać, to dobrze. O ile może być dobrze w tej sytuacji.
Trzymaj się tam!
To miałaś jeden pęcherzyk w macicy a drugi rozwijał się w jajowodzie? 😱

reklama
Trzymaj się ❤️ myślę o tobie.

Do góry