Mi lekarka internistka mówiła teraz że ok a mam 1.5 ale pamiętam w zeszłej ciąży miałam 1.2 i mój gin mówi że wolałby poniżej 1. Tyle że te standardy się zmieniają. Bta internistka mówiła że fizjologicznie w ciąży idzie się w niedoczynność.Myślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
reklama
Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl ile tu pokazuje?Dziewczyny dwa dni temu beta 3480a dziś tylko 4542,590 co myślicie?
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Myślicie ze może to być zależne od laboratorium? Kurczę wystraszyłam się słabym wzrostemLink do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl ile tu pokazuje?
Coffe18
Fanka BB :)
Nieeee myśle ze na spokojnie poczekaj do wizyty u swojego ginekologa . Skonsultuj ten wynik - ale w nim naprawdę nie ma nic niepokojącego . Jak już wspomniałam mi dziś endokrynolog mówił o Max 2,5 . Ty masz poniżej wiec nie ma co panikować . Poczekaj na wizytę i podejmujcie decyzje razem z ginekolog TwojaMyślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
Coffe18
Mieścisz się w normie . Jak będziesz na wizycie omów to ze swoją lekarkaMyślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
Załączniki
Coffe18
Myśle ze aż tak dużej różnicy między laboratorium nie ma .Myślicie ze może to być zależne od laboratorium? Kurczę wystraszyłam się słabym wzrostem
Beta wzrosła … ale no nie wygląda to zachwycająco . Miałaś już robione badania usg ? Tyle Was tu już jest ze nie pamietam . Powtórz za 2 dni najlepiej i zobaczymy jak się dalej rozwija sytuacja . Trzymam kciuki żeby wszystko było okDziewczyny dwa dni temu beta 3480a dziś tylko 4542,590 co myślicie?
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Wczoraj miałam usg i wszystko ok było bete mogę zrobić albo jutro albo w poniedziałekMyśle ze aż tak dużej różnicy między laboratorium nie ma .
Beta wzrosła … ale no nie wygląda to zachwycająco . Miałaś już robione badania usg ? Tyle Was tu już jest ze nie pamietam . Powtórz za 2 dni najlepiej i zobaczymy jak się dalej rozwija sytuacja . Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
reklama
Anya866
Zaciekawiona BB
O matko, ale mi smaka na powidła narobiłaś...imbir nie daje rady, mąż kupił tabletki na wymioty i nudności, bo naprawdę od kilku dni mało co jem i nie ma co dalej kombinować... mam nadzieję, że te tabletki pomogą [emoji110]
właśnie zjadłam pierwszy posiłek dziś, dwa tosty z powidłami, które robiłam z rana [emoji4] mam nadzieję, że wszytko zostanie w środku
To trzymam kciuki za to, żeby tosty zostały z Tobą na dłużej
Jakie powidła zrobiłaś? Ja czekam aż u nas zacznie się sezon na jeżyny... Ciągle o tych jeżynach myślę..