reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Myślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
Mi lekarka internistka mówiła teraz że ok a mam 1.5 ale pamiętam w zeszłej ciąży miałam 1.2 i mój gin mówi że wolałby poniżej 1. Tyle że te standardy się zmieniają. Bta internistka mówiła że fizjologicznie w ciąży idzie się w niedoczynność.

reklama
Oni mi zrobili nie to badanie 😉

Załączniki

• Screenshot_20210617_172540_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20210617_172540_com.google.android.apps.docs.jpg
    142 KB · Wyświetleń: 79
Myślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
Nieeee myśle ze na spokojnie poczekaj do wizyty u swojego ginekologa . Skonsultuj ten wynik - ale w nim naprawdę nie ma nic niepokojącego . Jak już wspomniałam mi dziś endokrynolog mówił o Max 2,5 . Ty masz poniżej wiec nie ma co panikować . Poczekaj na wizytę i podejmujcie decyzje razem z ginekolog Twoja 💪😘

Myślicie ze może to być zależne od laboratorium? Kurczę wystraszyłam się słabym wzrostem
Myśle ze aż tak dużej różnicy między laboratorium nie ma 😔.
Dziewczyny dwa dni temu beta 3480a dziś tylko 4542,590 co myślicie?
Beta wzrosła … ale no nie wygląda to zachwycająco . Miałaś już robione badania usg ? Tyle Was tu już jest ze nie pamietam 😉. Powtórz za 2 dni najlepiej i zobaczymy jak się dalej rozwija sytuacja . Trzymam kciuki żeby wszystko było ok ✊🏻

Myśle ze aż tak dużej różnicy między laboratorium nie ma 😔.

Beta wzrosła … ale no nie wygląda to zachwycająco . Miałaś już robione badania usg ? Tyle Was tu już jest ze nie pamietam 😉. Powtórz za 2 dni najlepiej i zobaczymy jak się dalej rozwija sytuacja . Trzymam kciuki żeby wszystko było ok ✊🏻
Wczoraj miałam usg i wszystko ok było bete mogę zrobić albo jutro albo w poniedziałek :(

reklama
imbir nie daje rady, mąż kupił tabletki na wymioty i nudności, bo naprawdę od kilku dni mało co jem i nie ma co dalej kombinować... mam nadzieję, że te tabletki pomogą [emoji110]

właśnie zjadłam pierwszy posiłek dziś, dwa tosty z powidłami, które robiłam z rana [emoji4] mam nadzieję, że wszytko zostanie w środku
O matko, ale mi smaka na powidła narobiłaś...😂
To trzymam kciuki za to, żeby tosty zostały z Tobą na dłużej😉
Jakie powidła zrobiłaś? Ja czekam aż u nas zacznie się sezon na jeżyny... Ciągle o tych jeżynach myślę.. 🙈

Do góry