reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Oki, już po wizycie. Lekarz wstępnie pogratulował ale na razie na USG widoczny tylko pęcherzyk ciążowy. Chyba nawet nie ma tego pęcherzyka żółtkowego 🤔 wrzucę wam zdjęcie bo standardowo zapomniałam zapytać. Mój cykl w lutym był trochę dziwny także na razie nie liczymy wieku ciąży z daty OM bo to by wychodził już 6 tydzień pomału a wg wielkości pęcherzyka to tak 4-5 🙄 wizyta za 2 tygodnie w poniedziałek. Mam nadzieję że będzie zarodek z pięknym serduchem bo teraz się dygam pustego jaja 😞😔

Załączniki

• 16237785380841112384250753211280.jpg
    16237785380841112384250753211280.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 56
reklama
Oki, już po wizycie. Lekarz wstępnie pogratulował ale na razie na USG widoczny tylko pęcherzyk ciążowy. Chyba nawet nie ma tego pęcherzyka żółtkowego 🤔 wrzucę wam zdjęcie bo standardowo zapomniałam zapytać. Mój cykl w lutym był trochę dziwny także na razie nie liczymy wieku ciąży z daty OM bo to by wychodził już 6 tydzień pomału a wg wielkości pęcherzyka to tak 4-5 🙄 wizyta za 2 tygodnie w poniedziałek. Mam nadzieję że będzie zarodek z pięknym serduchem bo teraz się dygam pustego jaja 😞😔
Kochana, pozytywne nastawienie jest najważniejsze! I ja również gratuluję!

Oki, już po wizycie. Lekarz wstępnie pogratulował ale na razie na USG widoczny tylko pęcherzyk ciążowy. Chyba nawet nie ma tego pęcherzyka żółtkowego [emoji848] wrzucę wam zdjęcie bo standardowo zapomniałam zapytać. Mój cykl w lutym był trochę dziwny także na razie nie liczymy wieku ciąży z daty OM bo to by wychodził już 6 tydzień pomału a wg wielkości pęcherzyka to tak 4-5 [emoji849] wizyta za 2 tygodnie w poniedziałek. Mam nadzieję że będzie zarodek z pięknym serduchem bo teraz się dygam pustego jaja [emoji20][emoji17]
byłam chyba w dokładnie 5+0 z om i mój pęcherzyk miał 6mm, w 6+0 15mm, a teraz 6+5 był zarodek z serduszkiem [emoji173] także nie martw się, bo to jeszcze wcześnie
Screenshot_20210615-204525_Gallery.jpeg

byłam chyba w dokładnie 5+0 z om i mój pęcherzyk miał 6mm, w 6+0 15mm, a teraz 6+5 był zarodek z serduszkiem [emoji173] także nie martw się, bo to jeszcze wcześnie Zobacz załącznik 1283247
O, dziękuję za pocieszenie 😘 to czekanie jest chyba najgorsze... Chciałam iść już za tydzień na wizytę bo i tak mam pakiet więc nie płace za wizyty ale lekarz powiedział że za dwa tygodnie powinno już być serducho i nie chce mnie wcześniej widzieć 🙈

Kupiłam glukometr. Zjadłam dwa tosty z szynką, serem i pomidorem. Zobaczę po godzinie jak cukier... Tylko pierwsze muszę ogarnąć instrukcje

U mnie brak typowych objawów jak ból
Gratulacje! Pozytywne nastawienie to klucz 😊 za dwa tygodnie już tam będzie widoczny lokator lub lokatorka🤗

Dziewczyny a czy prócz braku miesiączki macie jakieś inne dolegliwości? 🤔 Bo u mnie nie występują żadne, w poprzednich ciążach już za nim wogóle zbliżał się termin miesiączki piersi chciały mi wybuchnąć i słabo się czułam, a teraz wszystko zupełnie innaczej i trochę się tym martwię i stresuje 🥺

Wróciłam z wizyty, mamy groszka z pięknie bijącym serduszkiem ❤️ puls 160 uderzeń, ciąża rozwija się prawidłowo termin z usg 6.02 a z miesiączki 4.02 @Lusia04 proszę o dopisanie terminu na 4.02 😊

reklama
Do góry