crazyjulia
Zaangażowana w BB
Trzymamy kciuki, musi być dobrzeWitam się i ja. Apka pokazuje mi 12 luty
Mamy z mężem już jedną córkę 7lat, o rodzeństwo staraliśmy się 4 lata i wreszcie 02.06 ujrzałam dwie kreski na teście, myślałam że test wadliwy, bo nie mogłam w to uwierzyć, przez kolejne dwa dni powtarzałam testy i kreska tak wyraźna ze nie trzeba było się nawet przyglądać. W poniedziałek 07.06 byłam na becie i wynosiła 402,dzisiaj idę powtórzyć, strasznie się denerwuje, nie mogłam spać w nocy . Przy córce nawet nie wiedziałam co to beta i ciąża była najpiękniejszym okresem w moim życiu, a teraz się tak strasznie denerwuje czy to szczęście będzie trwać dalej, że masakra. Na razie nie mam żadnych objawów poza lekkimi, prawie niezauważalnymi mdłościami od czasu do czasu. Na razie nikt oprócz męża o niczym nie wie, w piątek mam wizytę prywatnie u lekarza i jak będzie ok dopiero powiemy córce i rodzicom. Trzymajcie kciuki
Ja mam 8 latkę w domu i zastanawiam się jak to będzie, bo w sumie to będą dwa jedynaki, przy takiej różnicy wieku. Choć moja Córa od lat marzy o rodzeństwie, i nie mogę się doczekać, aż jej powiem, ale chyba dopiero po 12 tc.
Czekamy na dobre wieści w piątek.
Betę robiłam tylko raz dla potwierdzenia, żeby się nie stresować.
Reszta w poniedziałek lek.