Super nie macie pojęcia jak się cieszę mam nadzieje ze będzie wszystko w porządkuMyśle ze przy tak wysokiej becie będzie już coś pikać - tym bardziej ze pewnie się podwoi do dnia wizyty .
reklama
crazyjulia
Zaangażowana w BB
14go prywatnie, 23 nfzDam znać a na kiedy masz termin?
_white_wall
Fanka BB :)
dziewczyny ja od rana mam migrenę, zjeść nic nie mogę i już raz wymiotowałam... wypiłam troche wody i znowu mi się robi niedobrze:/ dzis chyba nic nie zjem...
malgosia005
trzymaj się, trzeba takie dni przetrwać, A który tydzień i dzień u Ciebie?dziewczyny ja od rana mam migrenę, zjeść nic nie mogę i już raz wymiotowałam... wypiłam troche wody i znowu mi się robi niedobrze:/ dzis chyba nic nie zjem...
_white_wall
6+0, chciałabym cokolwiek zjeść, ale nawet po wodzie wymiotowałam [emoji29] jakoś trzeba to przetrwaćtrzymaj się, trzeba takie dni przetrwać, A który tydzień i dzień u Ciebie?
Ostatnia edycja:
misiacova
@_white_wall współczuje ja nigdy nie miałam migreny, ale potrafię sobie wyobrazić ból.
Ja wciąż czekam na wyniki drugiej bety
Ja wciąż czekam na wyniki drugiej bety
Lusia04
Moderator
Współczuję Ci bardzo. Mnie na szczescie omijają migrenydziewczyny ja od rana mam migrenę, zjeść nic nie mogę i już raz wymiotowałam... wypiłam troche wody i znowu mi się robi niedobrze:/ dzis chyba nic nie zjem...
_white_wall
pięknie urosła [emoji3059]Dziewczyny!!! Było 267, po 48h jest 607 [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
Lusia04
Moderator
Dziewczyny!!! Było 267, po 48h jest 607
Super przyrost