reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny gratuluje tych wszystkich bet i udanych wizyt! Cudownie się to czyta :)

Przepraszam, ze znowu tak do wszystkich, ale nie ogarniam.

O bety nie ma co się martwić, poki ładnie przyrastają, na spokojnie. Ja startuje poki co z najmniejszą (19 dwa dni przed planowaną @), ale sprawdzę jeszcze raz i przyrost w przyszłym tygodniu, bo jest wcześnie.
Ja we wcześniejszej ciąży ani w tej nie robię bety żeby się nie stresować. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa 😊

reklama
Ja we wcześniejszej ciąży ani w tej nie robię bety żeby się nie stresować. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa 😊
W pierwszej ciąży (donoszonej) nawet nie wiedziałam, że jest takie badanie, jak beta. I to była super opcja, spokojna głowa ☺ teraz niestety muszę wiedzieć.

Dzień dobry miłego dnia :) u mnie 5t+3 i prawie brak objawów, ale za tydzień już pierwsza wizyta na NFZ. Czy miałyście USG na pierwszej wizycie?
u mnie 5w+0d, zemdliło mnie w samochodzie, a oprócz tego jest dobrze

miałam usg (na którym nic nie było jeszcze widac) w sobotę i mam też dzisiaj po południu, z tym że nie mieszkam w Polsce:) miłego dnia również

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
W tej ciąży nie mam ale w poprzedniej tak. Trwało to może z 2 tygodnie 😊

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane [emoji2372]
mam tak samo, a jak nie zaparcia to biegunki [emoji28] i tak od ponad tygodnia juz

reklama
Do góry