Ankaaalat25
Aktywna w BB
To już 6ty tydzień czas start. Kiedy pierwsza wizyta, chyba że pisałaś i nie zauważyłam
Wybieram się 14 lub 17 czerwca.
Liczę, że będzie już serduszko.❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już 6ty tydzień czas start. Kiedy pierwsza wizyta, chyba że pisałaś i nie zauważyłam
Mnie bolały ale na samym początku . Teraz już 3 dzień męczą mdłości .Dziewczyny bolą was może krzyże ? Mnie dziś coś zaczęły męczyć od rana chyba zażyje nospe
Ja jestem w 4 tygodniu tak mi lekarz zaradził jak nie na ból krzyży to podbrzuszaMnie bolały ale na samym początku . Teraz już 3 dzień męczą mdłości .
Ps ale ze nospe na krzyże ???
Ja zażywam dokładnie prenatal Uno i duphaston a to dlatego ze miałam w listopadzie ciąże biochemiczna co prawda wyniki progesteronu miałam w normie teraz ale lekarz mi przepisał dla spokojnej głowy także zażywam 2x1bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży? ja tylko kwas foliowy i wit D3, według lekarki jest ok i nie potrzebuję nic więcej [emoji848]
robiłam sobie badania miesiąc przed tym, jak zaszłam w ciążę i wtedy jedynie miałam niską wit d, kwas foliowy był w normie, ale też zaczęłam go już wtedy brać
w zasadzie czuję się naprawdę dobrze, prawie nic mi nie dolega (oprócz chwilowych bóli podbrzusza i nudności podczas jazdy samochodem [emoji28])
kiedyś brałam duphaston na uregulowanie miesiączki, ale nie dałam rady używać długo (tylko w jednym cyklu), bo miałam po nim okropne zawroty głowy i nudności (dosłownie musiałam się kłaść, bo czułam, że zaraz się przewrócę)Ja zażywam dokładnie prenatal Uno i duphaston a to dlatego ze miałam w listopadzie ciąże biochemiczna co prawda wyniki progesteronu miałam w normie teraz ale lekarz mi przepisał dla spokojnej głowy także zażywam 2x1 [emoji846]
No to na ból podbrzusza się zgodzę ale na krzyże to pierwsze słyszę dlatego pytałamJa jestem w 4 tygodniu tak mi lekarz zaradził jak nie na ból krzyży to podbrzusza