reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Cześć dziewczyny. Też się chętnie przyłącze bo jestem na końcówce stycznia😊 Teoretycznie termin mam na 28.01 , ale to tylko wg aplikacji bo owu nie była potwierdzona. Test pozytywny wyszedł mi 18.05 i to było 4 dni przed spodziewanym okresem. Dziś jest 5+3 . Pierwsza wizytę mam 18.06 w Polskiej klinice to będzie wg apki 8+0. Nie mieszkam w Polsce. U mnie pierwszą wizytę ustawiają dopiero około 12 tyg. Wcześniej tylko informuje się, że jest się w ciąży i koło 8 tygodnia zbiera położna wywiad. Mam podobne objawy. Nabrzmiałe i żylaste piersi, ból sutków. Wieczorem łapią mnie mdłości. I do tego walczę z migrenami. Wczoraj puściła po 3 dniach ufff. 🙈
Witamy 😁 łoo panie, 3 dni az. Bardzo współczuję. Takie combo masz na wieczór,wszystko razem 🙈.
Rozgosc się i pozostaje mi życzyć nudnych 9msc 🥰😁

reklama
Witamy 😁 łoo panie, 3 dni az. Bardzo współczuję. Takie combo masz na wieczór,wszystko razem 🙈.
Rozgosc się i pozostaje mi życzyć nudnych 9msc 🥰😁
Dziękuję Bardzo 😘 mam nadzieję, że nie będzie się to zbyt często powtarzać 😬 migreny są ze mną od 12 roku życia i brałam specjalne leki na nie, żeby hamowały ataki niestety w ciąży nie mogę 😬

Dziewczyny mam już dzisiejsza Betę [emoji3059]
2250 [emoji7] przyrost o 105 % już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty żeby zobaczyć mojego kropusia [emoji3590]
przy takiej becie na pewno juz będzie ładnie widać [emoji3059] ja się zastanawiam, wczoraj miałam 791, a jutro wizyta,, beta powinna skoczyć już do ponad 1300, więc też powinno być widać jakąś kropeczkę [emoji3064]

Ja to betę miałam lekko ponad 2 tysięcy 21 maja i się zastanawiam co dziś zobaczę [emoji85]
i termin na lutego? ja dowiedziałam się o ciąży dzień przed @, dwa dni po terminie @ beta 368, po 46h 791 i nie wiem teraz czy to normalne czy za mało, skoro wy macie takie ładne duże

i termin na lutego? ja dowiedziałam się o ciąży dzień przed @, dwa dni po terminie @ beta 368, po 46h 791 i nie wiem teraz czy to normalne czy za mało, skoro wy macie takie ładne duże
Wszelkie kalkulatory mi pokazują póki co 30 stycznia, ale mam dłuższe cykle niż 28 dni i nie zawsze mają taką samą liczbę dni, więc tak naprawdę nie wiem kiedy miałam termin miesiączki ani który to tydzień 🙈 Jeśli patrzę na aplikacje to ta beta była dzień po terminie miesiączki, ale owu mogła się przesunąć 🤷🏻‍♀️ Dlatego przycupnęłam też tutaj w wątku ☺️

Nie masz co panikować . Poprostu masz młodszą ciąże . Ja właśnie jestem ciekawa jaki termin mniej wiecej mi powie Pani dr 🙃 bo mogę byc na przełomie styczeń /luty 🙃. Na która masz wizytę ? Ja dopiero na 16:30 😕

Wszelkie kalkulatory mi pokazują póki co 30 stycznia, ale mam dłuższe cykle niż 28 dni i nie zawsze mają taką samą liczbę dni, więc tak naprawdę nie wiem kiedy miałam termin miesiączki ani który to tydzień [emoji85] Jeśli patrzę na aplikacje to ta beta była dzień po terminie miesiączki, ale owu mogła się przesunąć [emoji2370] Dlatego przycupnęłam też tutaj w wątku [emoji3526]
o kurczę dzień po terminie 2tys, może ciąża mnoga? [emoji86]
u mnie też nie wiem kiedy była owulacja, bo miesiączki mam nieregularne, najczęściej spóźnione o jakiś tydzień, także zobaczymy później co tam wyjdzie z pomiarów ginekologa

reklama
Nie masz co panikować . Poprostu masz młodszą ciąże . Ja właśnie jestem ciekawa jaki termin mniej wiecej mi powie Pani dr [emoji854] bo mogę byc na przełomie styczeń /luty [emoji854]. Na która masz wizytę ? Ja dopiero na 16:30 [emoji53]
szczerze sama nie wiem na którą, na 8 mam betę i wtedy chyba wstąpię do gabinetu, bo powiedziala tylko, że mam przyjść na usg, bez konkretnej godziny (to tak kontrolnie żeby zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy, także jak będę to z rana pewnie, chyba, że powie że mam przyjechać po południu)

Do góry