reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
Ja właśnie w okolicach spodziewanej miesiączki lekkie zaparcia, a potem kilka dni po kilka razy do toalety, ale teraz już w połowie 6tego tygodnia jest normalnie ;)

reklama
5w0d, mała kropeczka jest, to najważniejsze, teraz niech rośnie [emoji3059] od razu po usg miałam badanie krwi i moczu (jak na złość nie chciało mi się i czekałam na ten moment haha), mam przyjść jak będą wyniki [emoji2]

ciśnienie 101/70 ktoś tez ma takie niskie?
ja od zawsze, najczęściej i niższe 97/65 na przykład

5w0d, mała kropeczka jest, to najważniejsze, teraz niech rośnie [emoji3059] od razu po usg miałam badanie krwi i moczu (jak na złość nie chciało mi się i czekałam na ten moment haha), mam przyjść jak będą wyniki [emoji2]

ciśnienie 101/70 ktoś tez ma takie niskie?
ja od zawsze, najczęściej i niższe 97/65 na przykład
Też mam takie niskie ciśnienie widocznie taka nasza uroda. Niech kropeczka rośnie zdrowo 😊

dziękuję, oby [emoji847]
mam wrażenie, że moja pani gin ma słaby sprzęt, wszytko jakieś takie rozmazane, nawet literki
20210602_151448.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2021-06-02-17-49-31-892_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2021-06-02-17-49-31-892_com.facebook.orca.jpg
    234,4 KB · Wyświetleń: 75
Już po badaniu . Pęcherzyk ma 6 mm a w srodeczku malusienki zarodek 🥰i przebłyski pulsowania 😍. Także niewiem czy nie skończę na styczniowych mamuskach 😍 ale na to dokładnie poczekam do 14 czerwca .

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
Ja niestety tez z zaparciami. To byl impuls, zeby zrobić test 😅 ale jest coraz lepiej.

reklama
To moje zdjęcie z 6 tc z poprzedniej ciąży. Też nie jest wyraźne napewno następne będą już wyraźniejsze
pewnie tak, a u mnie dopiero 5w0d, więc ten pęcherzyk jest malutki [emoji3064] nie wiem, chyba w poniedziałek pójdę z wynikami badań, to może znowu spojrzy i coś więcej juz będzie

swoją drogą, mówiłam ze nie jestem na czczo i powiedzieli, że nic nie szkodzi i zrobili mi wszystkie badania krwi w tym tsh [emoji2955] nie wiem czy to normalne, co kraj to obyczaj

(mam niedoczynność tarczycy przez co biorę euthyrox 50 i po tym euthyroxie+ jedzeniu wyszło mi 1,43 ale pewnie będę powtarzać u endokrynologa)

Ostatnia edycja:
Do góry