Coffe18
Fanka BB :)
Super Ja tak samo byłam w piątek i 6+1 . Na którego wyznaczyli Ci termin ? Mi na 2.02.2022Ja w piątek z usg miałam 6+1 i było już serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Ja tak samo byłam w piątek i 6+1 . Na którego wyznaczyli Ci termin ? Mi na 2.02.2022Ja w piątek z usg miałam 6+1 i było już serduszko
takie ciągnące bóle mogą być przez powiększająca się macice miałam takie coś w pierwszej ciąży, teraz pewnie jest już rozciągniętaTeż masz taki ciągnący ból w podbrzuszu? Taki rozpierajacy. Kuźwa dziwny.
Miałam tak przez 2 ostatnie dni . Może nie cały czas ale bolało . Będą lepsze i gorsze dni kochana . Dziś już lepiej ale znowu mdli i tak wkółkoMyślicie że mam wcześniej do gin dzwonić że mnie to podbrzusze boli? Czy czekać do wizyty? Leżę, nic takiego nie robię a ten taki tępy ból jest cały czas. Nie aż taki ze się zwijam z bólu czy coś ale czuję.
Właśnie w pierwszej ciąży tak nie miałam i panikujetakie ciągnące bóle mogą być przez powiększająca się macice miałam takie coś w pierwszej ciąży, teraz pewnie jest już rozciągnięta
Jeszcze nie wyznaczyli, sama obliczyłam, że początek lutego jakbym pamiętała kiedy ostatnia @ była to bym na kalkulatorze ciąży sprawdziła kiedy masz następną wizytę?Super Ja tak samo byłam w piątek i 6+1 . Na którego wyznaczyli Ci termin ? Mi na 2.02.2022
30 czerwca mam . Potem 19 lipca i- umawiam się zawsze wcześniej do swojej gin bo jest naprawdę cudowna i bardzo rozchwytywana noi pracuje tez w szpitalu gdzie chciałabym urodzić . Niby mówi ze zawsze czas znajdzie dla swoich pacjentek ale z reguły jest to poznym wieczorem .Jutro będę właśnie dzwonić umówić się na prenatalne , moja lekarka dała mi skierowanie do takiego centrum gdzie robią usg 1 trymestru z jakimś programem i jest ono bezpłatne . Ale zobaczę jutro co mi powiedząJeszcze nie wyznaczyli, sama obliczyłam, że początek lutego jakbym pamiętała kiedy ostatnia @ była to bym na kalkulatorze ciąży sprawdziła kiedy masz następną wizytę?
Nie wiem już sama, ale mam taki palący ból w dole brzucha jakby rozciągający, uporczywy. Martwi mnie to. Boję się że mam niski właśnie progesteron i to dlatego, a mogę dopiero we wt zrobić badanie krwile
Spokojnie bez obaw.Czyli magnez na własną rękę też mogę brać?