reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Spokojnie, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać po jutrzejszej wizycie. Ja idę jak będzie 5+1i nam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. Boli mnie cały czas podbrzusze tak kłuje i uciska i martwię się tym.
Ja byłam 5+0 i jeszcze nic nie było 😟 ale pow że jakbym była za dwa dni to już by mogło coś być, taki pech.
Mnie na te kłucia w macicy dała progesteron dopochwowo i przeszło, teraz tylko zakluje jak się szybciej zerwę z łóżka np.

wysłali smsa [emoji28] taki system tu mamy o
nie wiem dlaczego, nie ma podanego powodu, tylko informacja o wizycie
A cóż oni tak sami zadzwonili? I powiedzieli Ci czemu chcą wizytę przełożyc?
bo w zasadzie się jeszcze nie umawiałam, tak naprawdę wystarczy, że pójdę pójdę jestem z automatu przyjęta, no ale w środę powiedziała, żeby przyjść za dwa tygodnie a tu taka informacja teraz

Myślicie że mam wcześniej do gin dzwonić że mnie to podbrzusze boli? Czy czekać do wizyty? Leżę, nic takiego nie robię a ten taki tępy ból jest cały czas. Nie aż taki ze się zwijam z bólu czy coś ale czuję.

reklama
Do góry