U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
W piątek dopierotez tak miałam od czasu przed spodziewaną miesiączką, aż do końca 5 [emoji4] te bóle raczej normalne
kiedy idziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W piątek dopierotez tak miałam od czasu przed spodziewaną miesiączką, aż do końca 5 [emoji4] te bóle raczej normalne
kiedy idziesz?
Ja właśnie nie pamiętam kiedy miałam ostatnią @, to 6+1 wyszło z usgw środę miałam 6+1 i nie było zarodka [emoji6]
ale mam długie cykle i to może być też przez późniejszą owulację
Ja byłam 5+0 i jeszcze nic nie było ale pow że jakbym była za dwa dni to już by mogło coś być, taki pech.Spokojnie, na pewno będzie wszystko dobrze, daj znać po jutrzejszej wizycie. Ja idę jak będzie 5+1i nam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. Boli mnie cały czas podbrzusze tak kłuje i uciska i martwię się tym.
bo w zasadzie się jeszcze nie umawiałam, tak naprawdę wystarczy, że pójdę pójdę jestem z automatu przyjęta, no ale w środę powiedziała, żeby przyjść za dwa tygodnie a tu taka informacja terazA cóż oni tak sami zadzwonili? I powiedzieli Ci czemu chcą wizytę przełożyc?
Też mam taki tępy ból, we wtorek mam wizytę więc czekamMyślicie że mam wcześniej do gin dzwonić że mnie to podbrzusze boli? Czy czekać do wizyty? Leżę, nic takiego nie robię a ten taki tępy ból jest cały czas. Nie aż taki ze się zwijam z bólu czy coś ale czuję.
Który tydzień u ciebie?Też mam taki tępy ból, we wtorek mam wizytę więc czekam