reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Jeśli Was to pocieszy to ja też mam i serio leżę dzisiaj plackiem. Jutro powtórzę progesteron i jak nie wzrośnie to biorę ten duphaston. Póki co magnez i odpoczynek.
My to się mamy. Tyle myśli, rozkmin, obaw... Ech

reklama
Jeśli Was to pocieszy to ja też mam i serio leżę dzisiaj plackiem. Jutro powtórzę progesteron i jak nie wzrośnie to biorę ten duphaston. Póki co magnez i odpoczynek.
My to się mamy. Tyle myśli, rozkmin, obaw... Ech
Ja też leżę. Może faktycznie to normalne... We wt idę na betę i przy okazji zrobię progesteron. Wzięłam nospe.

A pyka Ci tam jakby kopniaczki bo u mnie co chwilę taki właśnie kopek w macicy?
Nie wiem już sama, ale mam taki palący ból w dole brzucha jakby rozciągający, uporczywy. Martwi mnie to. Boję się że mam niski właśnie progesteron i to dlatego, a mogę dopiero we wt zrobić badanie krwi

Nie wiem już sama, ale mam taki palący ból w dole brzucha jakby rozciągający, uporczywy. Martwi mnie to. Boję się że mam niski właśnie progesteron i to dlatego, a mogę dopiero we wt zrobić badanie krwile

Leż i odpoczywaj ja na początku ostatniej ciąży też to miałam. Byłam w szpitalu nawet a potem hulalam na całego. Przeprowadzałam się sprzątanie dźwiganie. Trzeba się trochę zatrzymać na początku czasem. Mój lekarz akurat z tych że jednak ciąża to wyjątkowy stan i kobiecie się wszystko należy a najbardziej wypoczynek. Jeszcze się z nim nie kontaktowałam bo dopiero u mnie trzeci tydzień także do 6 tygodnia chce poczekać albo przynajmniej 5 +kilka. W szpitalu kazali leżeć magnez, nospa i duphaston. To tyle.

Rozumiem. Zrobię progesteron we wtorek i jeśli wynik będzie niepokojący zadzwonię do lekarza, może jeszvze przed wizytą przepisze mi duphaston.

reklama
Do góry