reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej😉 Mam pytanie trochę z innej beczki 🙂 a więc lubię sobie poleżeć w mojej wannie i się relaksować ( hydromasaż, jacuzzi, itd.) pytanie brzmi czy w ciąży ja sobie mogę na takie ekscesy pozwolić????? Czy zostaje mi prysznic z letnią wodą już do końca ciąży🤭😉?

reklama
Hej😉 Mam pytanie trochę z innej beczki 🙂 a więc lubię sobie poleżeć w mojej wannie i się relaksować ( hydromasaż, jacuzzi, itd.) pytanie brzmi czy w ciąży ja sobie mogę na takie ekscesy pozwolić????? Czy zostaje mi prysznic z letnią wodą już do końca ciąży🤭😉?
Dołączam się do pytania bo ostatnio dolewałam wody zimnej że aż przesadziłam. Uwielbiam kąpiel i też mam dylemat właśnie.

Mi ginekolog powiedział że temperatura wody nie większą niż 38 stopni cieplejsza woda może skutkować krwawieniem, czy skorczami macicy. Więc wolę nie ryzykować i myje się w letniej wodzie

Myślę że hydromasaże nie zaszkodza byle uważać żeby woda za ciepla nie była.
Hej[emoji6] Mam pytanie trochę z innej beczki [emoji846] a więc lubię sobie poleżeć w mojej wannie i się relaksować ( hydromasaż, jacuzzi, itd.) pytanie brzmi czy w ciąży ja sobie mogę na takie ekscesy pozwolić????? Czy zostaje mi prysznic z letnią wodą już do końca ciąży[emoji2960][emoji6]?

reklama
matko, złapała mnie taka ochota na bułkę z pasztetem (czego nie jadłam chyba od 5 lat), że nie wiem jak wytrzymam bez tego [emoji1787]

najgorsze, że tutaj w sklepach nigdy nie widziałam...
chyba będę zmuszona sama sobie zrobić, ale chcę już teraz natychmiast

wczoraj tez złapała mnie ochota na jedno konkretne dnie i nic innego nie mogło jej zaspokoić, zamawialiśmy wieczorem [emoji28]

Do góry