reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
O jejku współczuję dziewczyny, ja na szczęście mam za sobą tak myślę choróbska, ale wiem z czym to się je, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczków🤗
My dziś wybieramy się na szczepienia z dwójką najmłodszych ale pewnie ich nie zaszczepią, bo Leonek jest niespełna tydzień po antybiotyku, a gwiazda ma znów katarek, ale nic poza tym, ale już umówiłam więc pójdziemy, niech mi lekarz dzieci obejrzy chociaż;-)

O jejku współczuję dziewczyny, ja na szczęście mam za sobą tak myślę choróbska, ale wiem z czym to się je, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczków🤗
My dziś wybieramy się na szczepienia z dwójką najmłodszych ale pewnie ich nie zaszczepią, bo Leonek jest niespełna tydzień po antybiotyku, a gwiazda ma znów katarek, ale nic poza tym, ale już umówiłam więc pójdziemy, niech mi lekarz dzieci obejrzy chociaż;-)
Tak to już jest..
Wiecie co Wam powiem im większa ecej dostaje się kopa w dupę od życia tym bardzie kształtuje się nasz charakter..
Trzymajcie się ciepło pomimo niesprzyjającej aury.
Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka ❤️

Tak to już jest..
Wiecie co Wam powiem im większa ecej dostaje się kopa w dupę od życia tym bardzie kształtuje się nasz charakter..
Trzymajcie się ciepło pomimo niesprzyjającej aury.
Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka ❤️
Dokładnie, co nas nie zabije to nas wzmocni 💪 niunka dzisiaj już ma żółty gęsty katar, więc raczej infekcja bakteryjna, a co za tym idzie pewnie dostanie antybiotyk...albo steryd do noska. Od kataru ma kaszel, możliwe jeszcze zapalenie gardelka. Biedna mało je i się męczy, a przy okazji nas 😔 po 14 mamy wizytę u lekarza. Oby lekarz postawił poprawną diagnozę i trafił z leczeniem, bo już ręce mi opadają. Tyle dobrego, że dzisiaj u nas piękna pogoda, słoneczko wyszło 🥰 więc przy okazji wizyty lekarskiej, spacerek na świeżym powietrzu.

Dokładnie, co nas nie zabije to nas wzmocni 💪 niunka dzisiaj już ma żółty gęsty katar, więc raczej infekcja bakteryjna, a co za tym idzie pewnie dostanie antybiotyk...albo steryd do noska. Od kataru ma kaszel, możliwe jeszcze zapalenie gardelka. Biedna mało je i się męczy, a przy okazji nas 😔 po 14 mamy wizytę u lekarza. Oby lekarz postawił poprawną diagnozę i trafił z leczeniem, bo już ręce mi opadają. Tyle dobrego, że dzisiaj u nas piękna pogoda, słoneczko wyszło 🥰 więc przy okazji wizyty lekarskiej, spacerek na świeżym powietrzu.

My o 11 20 mamy wizytę kontrolną zobaczymy co tam się dzieje .. wiadomo katar leczony czy nie trwa trochę. Mam nadzieję, że osłuchowo nadal czysto.. w moich rewirach pochmurne niebo, ale spacer, jeżeli Pani doktor zezwoli zaliczymy na pewno 😊 trzymajcie się daj znać co po wizycie.
Ja też się odezwę 😘

My o 11 20 mamy wizytę kontrolną zobaczymy co tam się dzieje .. wiadomo katar leczony czy nie trwa trochę. Mam nadzieję, że osłuchowo nadal czysto.. w moich rewirach pochmurne niebo, ale spacer, jeżeli Pani doktor zezwoli zaliczymy na pewno 😊 trzymajcie się daj znać co po wizycie.
Ja też się odezwę 😘
Na pewno dam znać 😘 powodzenia.

reklama
A my po szczepieniu, tzn Leonowi się upiekło a Gwiazdkę zaszczepili, i teraz dostała jeszcze tą żywą szczepionkę na rotawirusa.. płakała podczas szczepienia a na razie spokój, ale wiadomo zanim to wszystko tam zacznie pracować w organizmie to jeszcze się może zmienić ten jej spokój. A Leonek za 2 tygodnie dopiero bo po antybiotyku pani dr kazała jeszcze czekać, tak więc po świętach..
No a Wam dziewczyny życzę samych dobrych wieści u lekarza i szybkich ozdrowień :-)

Do góry