reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Słuchajcie i tak koniec końców pieniądze zawsze można zarobić, gorzej jak zdrowia nie ma, a jak zdrowie jest to zawsze damy radę a pieniądze to rzecz nabyta, fakt że potrzebna bo bez tego ciężko przeżyć ale bez zdrowia tym bardziej.
Także życzmy sobie i naszym pociechom przede wszystkim zdrówka a reszta zawsze się poukłada 😊
Mój mąż też jest tego zdania. Pieniądze są do zarobienia.
Jednak jest strasznym uparciuchem i chce dać swoim dzieciom to czego on w dzieciństwie nie miał. 🤷

reklama
Mój mąż też jest tego zdania. Pieniądze są do zarobienia.
Jednak jest strasznym uparciuchem i chce dać swoim dzieciom to czego on w dzieciństwie nie miał. 🤷
Mój mąż tak samo jest zawzięty i też dla dzieci wszystko, ale ja tak samo myślę, bo nam po co na starość będą te miliony co zarobimy hehe a dzieciom się przydadzą coby nie startowali od zupełnego zera jak my np. 😊
Różnie się ludziom układa wiadomo, ale dopóki są siły i możliwości to trzeba robić tak aby dzieciom było dobrze lepiej niż nam, co nie znaczy że o siebie też trzeba dbać i pielęgnować:-)

Mój mąż tak samo jest zawzięty i też dla dzieci wszystko, ale ja tak samo myślę, bo nam po co na starość będą te miliony co zarobimy hehe a dzieciom się przydadzą coby nie startowali od zupełnego zera jak my np. 😊
Różnie się ludziom układa wiadomo, ale dopóki są siły i możliwości to trzeba robić tak aby dzieciom było dobrze lepiej niż nam, co nie znaczy że o siebie też trzeba dbać i pielęgnować:-)
Uparty jest jak osioł.
Dzieci są najważniejsze ,ale o siebie dbamy również ❤️

Witajcie kochane, niestety chorobsko dopada naszą kruszynke 😔 od rana pokasluje z płaczem, gorączki na razie na szczęście nie ma, jest taka nie swoja, tylko leży i patrzy i co chwila przysypia, oczka ma zaczerwienione, takie zmęczone. Jesteśmy po pierwszych inhalacjach. Dr mówiła, że jak się kaszel pogorszy to mamy jechać na szpital 😭

Witaj , ja właśnie wróciłam z moim maleństwem od lekarza. Ostre zakazenie górnych dróg oddechowych. Na razie inhalacje czyszczenie nosa i tak dalej osłuchowo czysty crp ujemne. 😢
Zdrówka kochana dla waszej kruszynki

Witajcie kochane, niestety chorobsko dopada naszą kruszynke 😔 od rana pokasluje z płaczem, gorączki na razie na szczęście nie ma, jest taka nie swoja, tylko leży i patrzy i co chwila przysypia, oczka ma zaczerwienione, takie zmęczone. Jesteśmy po pierwszych inhalacjach. Dr mówiła, że jak się kaszel pogorszy to mamy jechać na szpital 😭
Hej, jak się macie ?
Jak maleństwo ?

U nas katar straszny oboje. Ale na szczęście oboje są osłuchowo czyści. Temperatury też póki co nie ma. Maluchowi od razu zrobili crp czy nie ma stanu zapalnego i na szczęście nie ma .. czyścimy nosy l, inchalujemy itd .. współczuję Wam ze jest temperatura .. będzie dobrze musi być ❤️

reklama
U nas katar straszny oboje. Ale na szczęście oboje są osłuchowo czyści. Temperatury też póki co nie ma. Maluchowi od razu zrobili crp czy nie ma stanu zapalnego i na szczęście nie ma .. czyścimy nosy l, inchalujemy itd .. współczuję Wam ze jest temperatura .. będzie dobrze musi być ❤️
Córeczka do tego zaczęła mniej zjadać, je co 4 godziny ale 80ml, a tak jadła 120ml, wydaje mi się, że może mieć zapalenie gardelka, katarku jako tako nie ma dużego 😒 okaże się wszystko jutro. Dużo zdrówka dla Was 😘

Do góry