reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
My pozdrawiamy z Kają ❤️
Ciekawi mnie która urodziła 22.02.2022 🤭

Załączniki

• 20220922_170656_02_saved.jpg
    20220922_170656_02_saved.jpg
    3,1 MB · Wyświetleń: 119
Mój maluszek to ponad 10kg waży i wpierdziela wiele sam😆 także rosną nam nasze brzdące. Lada dzien 8m styknie

Buuuu.ja nie widzę przeciwskazań by dołączyć teraz
Cudne te nasze dzieci ❤️
Również byłabym za dołączeniem myślę że nie było by problemu 😔

Załączniki

• 20220924_081347_08_saved.jpg
    20220924_081347_08_saved.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 112
Kaja 💜
I tak wywoływany miałam poród 🤭
Bo malutka fikała w walentynki z ktg mnie nie chcieli puścić i tak od czwartku do czwartku w szpitalu przeleżałam pod ktg i jakoś się uspokoiła balon nic nie dał to oxy ruszyło 😊
U mnie podobnie, ale ja akurat po 3 dniach puszczona do domu, tydzień później znów skurcze tym razem na następny dzień rano balonik potem oxy i to lekarka kazała puścić 3ml/h i synek się urodził. Niestety z zapalniem płuc, odmą i tachykardią i wylądowaliśmy w innym szpitalu na 2 tygodnie, a w domu mąż i 16 miesięczny starszak.

U mnie podobnie, ale ja akurat po 3 dniach puszczona do domu, tydzień później znów skurcze tym razem na następny dzień rano balonik potem oxy i to lekarka kazała puścić 3ml/h i synek się urodził. Niestety z zapalniem płuc, odmą i tachykardią i wylądowaliśmy w innym szpitalu na 2 tygodnie, a w domu mąż i 16 miesięczny starszak.
Bidulek 😔 już wszystko okej ? 💜
U nas powracajacy katar już jestem bezsilna 🙄🥺
Tato dał sobie radę 💪

Bidulek 😔 już wszystko okej ? 💜
U nas powracajacy katar już jestem bezsilna 🙄🥺
Tato dał sobie radę 💪
Tak jak narazie tak, zdarzyła się choroba co nas miesiąc trzymała, teraz znowu się coś przyplątało, jutro pediatra, i jesteśmy pod kontrolą pulmonologa za tydzień kontrola kolejna po kilku miesiącach. Chcieliśmy pomału przejść na mm, ale po bebiko dostał uczulenia i narazie spałzowaliśmy. Podpytam pediatry co doradzi.

Może katar też mieć od tego, że zęby idą, a może być też alergikiem

Tak jak narazie tak, zdarzyła się choroba co nas miesiąc trzymała, teraz znowu się coś przyplątało, jutro pediatra, i jesteśmy pod kontrolą pulmonologa za tydzień kontrola kolejna po kilku miesiącach. Chcieliśmy pomału przejść na mm, ale po bebiko dostał uczulenia i narazie spałzowaliśmy. Podpytam pediatry co doradzi.

Może katar też mieć od tego, że zęby idą, a może być też alergikiem
Chyba bardziej zęby bo w nocy potrafi się budzić z płaczem 🥺
My cycek tylko 3msc przestał jej smakować od kiedy dostałam @ po 2 msc od porodu .

My pijemy nan optipro plus 2 😊
Koleżanka przeszła na nie po bmk i jest okej :)

reklama
Chyba bardziej zęby bo w nocy potrafi się budzić z płaczem 🥺
My cycek tylko 3msc przestał jej smakować od kiedy dostałam @ po 2 msc od porodu .

My pijemy nan optipro plus 2 😊
Koleżanka przeszła na nie po bmk i jest okej :)
Ja akurat idę jutro do pediatry bo w domu wszyscy chorzy to od razu podpytam, ale też je mam kupione w buteleczce (kilka rodzai kupiłam w butelkach ewentualnie saszetki żeby całej puszki nie kupować), ale jeszcze musi chcieć pić butle. A jaką macie butelkę?

Do góry