Alicemother*
Zaangażowana w BB
My w tym roku bez komunii, za to 19.06 organizujemy chrzciny naszej córeczki, więc też polecimy po kieszeni ale to wszystko dla naszej Gwiazdeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w tym roku bez komunii, za to 19.06 organizujemy chrzciny naszej córeczki, więc też polecimy po kieszeni ale to wszystko dla naszej Gwiazdeczki
DziękujemyCzego się nie robi dla dzieci
Szkoda tylko ,że ta ciężka praca nie równa się z płacą.. ale cieszmy się zdrowiem.
To życzymy gwiazdeczce wszystkiego cudownego niech rośnie Wam zdrowo
A wiesz może co to za grupa ? Bo ja nic nie wiem o tymWiększość jest na jakiejś prywatnej grupie
Ale to w zasadzie dziewczyny, które się tutaj od początku udzielały, od początku istnienia tej grupyWiększość jest na jakiejś prywatnej grupie
Szkoda byłam trochę na tej grupie ale nic nie wiem o prywatnej chętnie bym dołączyłaAle to w zasadzie dziewczyny, które się tutaj od początku udzielały, od początku istnienia tej grupy
Ja pisałam kilka razy o przyjęcie do grupy jak dziewczyny zbierały zapisy ale się nie doczekałamAle to w zasadzie dziewczyny, które się tutaj od początku udzielały, od początku istnienia tej grupy
I co się Tobą działo przez tyle czasu?Ja pisałam kilka razy o przyjęcie do grupy jak dziewczyny zbierały zapisy ale się nie doczekałam