Nie tylko Ty mnie tez te usg stresują, już czekam na połówkowe a to jeszcze tyle tygodni…Hej, ja też niedawno odważyłam się napisać i dołączyć dowód grupy. Ciągle nie mogę uwierzyć, że mi się w końcu udało . Że przetrwałam ten niebezpieczny okres do 12 tygodnia, a właśnie leci mi 14 tydzień i jest wszystko w porządku .
Przed każdym USG odmawiam miliony zdrowasiek, a jestem baaardzo słabo wierząca . Chyba mam już na stałe popsutą głowę
reklama
Szałwia
Fanka BB :)
Hej, ja będę mieć maluszka po 14 latach to jak pierwsze dzieckoCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądam już to forum ale jeszcze się nie odważyłam nic napisać. Jestem w 14 tygodniu z terminem na 20.02.2022 (fajna data swoją droga ) pierwsza ciąża i trochę do mnie dalej nie dociera ze będę mama tez tak macie?
agabaj92
Fajna data, ja również mam 14tc, u mnie kolejna ciąża. Syna urodziłam również z fajną datą 30.10.2020, zobaczymy jak tym razem będzie z datą narodzin.Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądam już to forum ale jeszcze się nie odważyłam nic napisać. Jestem w 14 tygodniu z terminem na 20.02.2022 (fajna data swoją droga [emoji6]) pierwsza ciąża i trochę do mnie dalej nie dociera ze będę mama [emoji23] tez tak macie?
U mnie też pierwsza i też termin na 20lutego i też się czuję dziwnie z tą myślą także gratulacjeCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądam już to forum ale jeszcze się nie odważyłam nic napisać. Jestem w 14 tygodniu z terminem na 20.02.2022 (fajna data swoją droga ) pierwsza ciąża i trochę do mnie dalej nie dociera ze będę mama tez tak macie?
Dziewczyny mam wyniki Nifty!
Wszystko w porządku nawet nie wiecie jak się uspokoiłam, obiecałam sobie że w końcu zacznę się cieszyć ciąża i zaczynam wdrażać ten plan
Na prenatalnych usłyszałam że na 80% będzie dziewczynka, a tu niespodzianka... Jagody nie będzie
Wszystko w porządku nawet nie wiecie jak się uspokoiłam, obiecałam sobie że w końcu zacznę się cieszyć ciąża i zaczynam wdrażać ten plan
Na prenatalnych usłyszałam że na 80% będzie dziewczynka, a tu niespodzianka... Jagody nie będzie
Najważniejsze, że wyniki dobre, a to czy będzie siusiak, czy nie będzie to już drugorzędna sprawaDziewczyny mam wyniki Nifty!
To chyba tak ma być, bo ja tak samo czuje wczoraj jak leżałam na plecach to takie delikatne muskanie czułam, więc to chyba nasze okruszki sąHej dziewczyny powiedzcie mi zaczęłam 17 tydzień jest to możliwe ze czuje ruchy dzidziusia ?
mld wczoraj mam takie delikatne czasem szczypanie bulgotanie w brzuchu nie wiem czy to to czy mam się martwić
Oczywiście, że płeć nie jest dla mnie aż tak istotna, po tym wszystkim co przeszłam liczy się tylko, że mam pozytywne wynikiNajważniejsze, że wyniki dobre, a to czy będzie siusiak, czy nie będzie to już drugorzędna sprawa
To chyba tak ma być, bo ja tak samo czuje wczoraj jak leżałam na plecach to takie delikatne muskanie czułam, więc to chyba nasze okruszki są
Jessssui, ale się cieszę . Niech już teraz będzie tylko dobrze . Powiedz, jak się czujesz fizycznie? Bo psychicznie to pewnie teraz totalna euforiaDziewczyny mam wyniki Nifty!
reklama
Kaacha1987
Potwierdzam, że te badania to chyba najlepiej zainwestowane 2 tysiące przynajmniej jedno zmartwienie z głowy. Gratuluję!Oczywiście, że płeć nie jest dla mnie aż tak istotna, po tym wszystkim co przeszłam liczy się tylko, że mam pozytywne wyniki